Genom stenhårt arbete har Anine Bing, 35, skapat ett eget litet mode­imperium. mamas Cecilia Blankens åkte hem till villan i LA för ett samtal om utmattning, tvillingdrömmar och mycket mer.

Anine Bing

Ålder: 35.

Familj: Maken Nicolai, 40, och barnen Bianca, 7, och Benjamin, snart 5.

Bor: I en villa i Los Feliz i centrala Los Angeles.

Gör: Driver och designar modemärket Anine Bing, med tolv butiker och 50 anställda världen över.

Aktuell: Med modemärket Anine Bing, en kollektion för Gina Tricot samt nya barnklädeslinjen Bing Kids.

Dansk-svenska Los Angeles-bon Anine Bing, 35, personifierar bilden av entreprenören som uppfyllt sina drömmar i USA. Tillsammans med maken Nicolai, 40, har hon byggt upp ett modeuniversum med tolv egna butiker runt om i världen och ett prestigefullt nätverk som få kan matcha.

Prenumerera på mama till förmånligt pris och få fina premier

Samtidigt har hon blivit mamma till Bianca, 7, och Benjamin, 5, vilket ökat stressfaktorn i livet, precis som för många andra småbarnsmammor. För framgångar kommer som bekant sällan gratis. Anine har jobbat hårt och extremt fokuserat de senaste åren, samtidigt som hon fått två barn, och till sist kraschade hon.

– Jag minns en gång när Vogue var här och skulle fota och fastän jag borde varit mitt mest glada och inspirerande jag, började jag gråta mitt i plåtningen. Och sedan bara grät och grät jag och kunde inte sluta. Jag hade jobbat så oerhört mycket, tackat ja till allt och bränt ut mig fullkomligt. Det blev en vändpunkt och det senaste året har jag dragit ner på tempot och säger nej, även till sådant som jag vet egentligen skulle vara kul och bra. Man måste orka.

Hemma hos Anine Bing

Foto: Katarina Malmström Brown

Välkommen in i garderoben!

Anine gör samarbete med Gina Tricot

När hon nu har hittat balansen igen finns tankar på att utöka familjen.

– Jag vill skaffa fler barn, och Nicolai är inte helt emot det. Men inte just nu. Vi jobbar för mycket, och nästa gång vill jag ha tid att vara hemma och inte ge bort bebisen till en nanny så som jag fick göra mycket med Benjamin. Bianca önskar sig tvillingar, och i hemlighet hoppas jag faktiskt också på det.

Anine Bings kollektion med barnkläder – Bing Kids

Med Bing Kids hittar Anine Bing en ny målgrupp.

Två andra bebisar har dock redan fötts under året – i april lanserades Anine Bings samarbete med klädjätten Gina Tricot samt nya Bing Kids – Anine Bings signaturkoncept med jeans, t-shirts och skinnjackor för barn.

– Det känns så kul att äntligen lansera våra barnkläder! Ända sedan jag lanserade mitt eget märke har jag velat göra en barnkollektion som påminner om Anine Bings estetik. Jag har själv saknat en barnkollektion med kläder som har en lite rockigare stil. Kläderna ska tåla att slitas och smutsas ner och min förhoppning är att plaggen ska uppmuntra barnen till lek och stärkt självkänsla.

Originaltext: Cecilia Blankens
Foto: Katarina Malmström Brown
Hår och makeup: Ashley Humphreys

Detta är en re-write av omslagsartikeln i mama nr 5. Läs hela intervjun i tidningen som finns i butik den 15 maj! Där kan du också läsa vårt reportage med toppolitikerna som är småbarnsmammor, hur ni fixar sexlivet under småbarnsåren och mycket mer.

mama omslag nr 5 2018

Foto: Katarina Malmström Brown

NUVARANDE Kläddesignern Anine Bing: ”Jag hoppas att det blir tvillingar nästa gång”
NÄSTA mamas 10 skönaste tips för din bästa #momcation*