Rösta på Årets
hjältemama 2015!

Vilken av våra tre nominerade tycker du ska bli Årets hjältemama 2015? Alla som röstar är med och tävlar om en smart förvaringsnyhet från Elfa (värde 1200kr). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du kan rösta fram till och med 28 oktober. Omröstningen hittar du längst ned på sidan.

 

Våra tre nominerade mammor:

 

Nominerad 1: Anneli Salminen

En mossig barnramsa fick henne att skapa Modingarna, som lär barn att alla får vara med. I nya förbundet Transammans stöttar hon vuxna och barn som inte får plats i normerna. Anneli är mamma till Ilve, 6.

 

Nominerad 2: Anna Ingemarsdotter Wängdahl.

Mitt i sorgen och smärtan bestämde hon sig för att göra något för andra som drabbas av samma sjukdom – livmoderhalscancer. Nu har hon snart samlat in närmare 400 000 kronor till forskningen. Anna är mamma till Wilma, 8 och Elsa, 6.

 

Nominerad 3: Natalia Bosak.

Som barnhemsbarn i Polen gick hon själv hungrig. Tanken på att det finns barn som inte har mat för dagen fick henne att starta Donationer i Malmö, som hjälper utsatta familjer. Natalia är mamma till Kevin, 6, och Isabella, 4.

 

Tävling!

elfa-rack-kit-ny

Alla som röstar är med och tävlar om en smart förvaringsnyhet från Elfa – ett Door and Wall rack kit i vitt med meshbackar, förvaringstavlor och krokar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Röstningen är avslutad. Vinnaren presenteras den 16 november.