Mamman yogar och ammar sin dotter samtidigt – bilderna är så häftiga!

Alla sätt att mata sitt barn på är bra. Det menar Texas-bon Carlee Benear som ammar sin bebis medan hon yogar!

Yoga har tidigare hjälpt trebarnsmamman Carlee Benear när hon kämpat mot en förlossningsdepression, så när hon hade problem att amma en månad gamla dottern Maramaylee, testade hon att mata dottern samtidigt som hon tränade.

Till vår stora lycka har hon dessutom dokumenterat de kombinerade amnings- och yogastunderna på Instagram och det går inte att sluta häpna åt dessa fantastiska bilder!

 

– Vi kämpade verkligen med amningen, och det tror jag att de flesta mammor gör de första veckorna, säger hon till People.

– Jag började träna tidigt efter graviditeten eftersom det hjälpte mig att koppla bort från det här med amningen. Det hjälpte mig att förminska problemet, så vartefter lät jag henne vara med på mattan för att se om det lugnade henne också – och det kan man säga att det gjorde!

 

Carlee Benear menar att det hennes amningssätt skiljer sig från mammor som sitter och ammar, går runt och ammar eller ger flaska.

– Du gör det som funkar för ditt barn.

[adSpace placement="manual"]

 

 

 

Fast nog är detta rätt imponerande ändå?!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!