Bättra på brännan med ett bronzepuder – mamas skönhetsredaktör Frida Fahrman guidar till de bästa produkterna för en solkysst look.

Solpuder 1: Klassiskt matt

Ett perfekt matt brunt puder. Ger en neutral yta men förstärker den bruna färgen. Ett lätt, klassiskt puder som ger en snyggt solkysst look.

Nordic Chic Natural Glow Bronzer, 159 kr, Lumene.

Betyg: 4/5

Solpuder 2: Två färger i en

En fin, nätt förpackning med spegel, som innehåller två bruna nyanser – en ljusare och en lite mörkare som man kan använda separat eller blanda. Resultatet blir en matt yta med en snygg färg. Dessutom har den en god svag doft. Bonus för SPF 15!

Bronzing Duo Mineral Powder Compact, 349 kr, Clarins.

Betyg: 4+/5

Solpuder 3: Härlig lyxförpackning

Ett otroligt lyxigt puder, där bara asken med stor spegel i sig ger full pott. Pudret har mycket svagt lyster i sig, så att det glittrar lagom mycket och ger perfekt glow och ett silkeslent resultat. Passar perfekt för en snabb solbränna eller som rouge.

Les Sahariennes Bronzing Stones Collector, 495 kr, YSL.

Betyg: 5/5

Solpuder 4: Bäst för fest!

Ett riktigt partypuder! Pudret har mycket färg och mycket glitter, och passar därför när man vill ha det där lilla extra och glimra rejält. Perfekt också på axlar och nyckelben till sommarens alla fester.

Bronzing Powder Illuminating Finish, 119 kr, Viva la Diva.

Betyg: 4/5

ANNONS

Solpuder 5: Ger snygg bränna

Ett klassiskt terrakottapuder med sammetslent resultat. Ett lätt puder med fin pigmentering och lyster. Passar perfekt för att skapa en schyst solbränna, och den blå puderdosan är superfin och lyxig.

Terracotta Terra India, 520 kr, Guerlain.

Betyg: 4/5

Solpuder 6: Med hög SPF

Ett härligt bronzingpuder med lyxig känsla. Dosan har både spegel och appliceringssvamp. Ger en matt och silkeslen finish med en lättare färgton. Men bäst av allt: det innehåller SPF 30.

Silky Bronze Sun Protective Compact SPF 30, 495 kr, Sensai.

Betyg: 4+/5

ANNONS

Solpuder 7: En favorit!

Stor härlig förpackning med en stor spegel. Den platta dosan gör den lätt att applicera. Det här är en klassiker som har hängt med länge tack vare att den är så bra och prisvärd. Pudret ger lätt transparens, fin färg och har ett lätt glow i sig.

Bronzing Powder, 149 kr, Isadora.

Betyg: 4/5

Solpuder 8: Prisvärt & smart

Ett härligt solpuder som innehåller tre olika bruna nyanser. Det gör den lätt att mixa och skräddarsy för att få fram rätt ton. Ger ett matt, snyggt resultat och är dessutom väldigt prisvärd.

Dream Sun Bronze, 109 kr, Maybelline.

Betyg: 4/5

Alla skönhetsprodukter som fått bäst i test

I varje nummer av mama gör vår skönhetsredaktör Frida Fahrman ett skönhetstest och listar de bästa produkterna – nyheter som klassiker.

Läs alla skönhetstest här:

mama nr 9/2017: Mascara

mama nr 8/2017: Deodorant

mama nr 7/2017: Solpuder

mama nr 6/2017: BB cream med solskyddsfaktor

mama nr 5/2017: Brun utan sol

mama nr 4/2017: Silverschampo- och balsam

mama nr 3/2017: Volymmascara

mama nr 2/2017: Torrschampo

mama nr 1/2017: Hårolja

mama nr 13/2016: Ansiktskräm

mama nr 12/2016: Foundation

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljare och vissa via affiliatetjänsten Apprl.

NUVARANDE Bäst i test: Solbränna i puderform
NÄSTA 21 personer som tagit sina gravidfoton till en ny (och mycket märklig) nivå