Åh, det är så kul när man får rulla ihop saker! Paket, karameller, toarullar i kräppapper... Eller som här: en massa godsaker i kyckling.

Du behöver:
12 tunna kycklingfiléer
12 skivor salami
12 blad färsk salvia
300 g mozzarellaost
Smör
En skvätt vatten
2 msk kycklingfond
3 dl färdig tomatsås
1 dl grädde
Salt och peppar
Tråd eller pinnar att hålla ihop allt
Valfri pasta till servering

Gör så här:
1. Se först till att få fart på ugnen, den ska upp till 200°. Lägg ut kycklingfiléerna på en skärbräda och placera sedan salami, salvia och en liten bit mozzarella på varje filé. Rulla ihop och bind eller nyp ihop ­rullen. Stek alla rullader runtom, så att de får snygg yta, och lägg dem sedan i en ugnsfast form.

2. På med en till klick smör i pannan, och ­sedan ner med vattnet och buljongen, så får du med alla goa smaker ifrån stekandet av kycklingen. Sedan häller du ner tomatsåsen, på med grädde och smaksätt med salt och peppar. Häll såsen på rulladerna och låt dem stå i ugnen i cirka 20 minuter. Under tiden kokar du din pasta.

3. Sedan: njuuuut! Helst med en god ­sallad till.

NUVARANDE Italienska kycklingrullar med pasta
NÄSTA Svartrotsgratäng