Vikten av vassast vagn
Vikten av vassast vagn

Vikten av vassast vagn

Det verkar som att det finns flera barnvagnsmodeller an bilar! Precis som bensindrivna speglar de ofta forarens personlighet.

Att tanka pa nar du koper barnvagn:

Valj efter hjartat! De flesta vagnar i dag ar praktiska, smidiga och sakra (eller borde i alla fall vara det efter Konsumentverkets uppmarksammade test av barnvagnar tidigare i ar dar INGEN av tio blev godkand...) Sa valj den du och din partner gillar bast.

Men checka leveranstiden! Det kan ta upp till tio veckor innan ni far den.

Mat hissen och bagageutrymmet. Du kommer att anvanda vagnen varje dag, ut och in genom trapphus och hissar, packa in och ut ur bilen.

Du behover inte kopa allt nytt! Aven om sjalva vagnen ar sprillans ny kan liggdel, hardlift/mjuklift, skotvaska, akpase etcetera fyndas pa Blocket eller Tradera.

Om du koper vagn begagnat...

 tank pa att vissa arsmodeller har haft problem. Gor noggrann research och be garna om kvitto sa att du vet vilken arsmodell du koper. Vagntillverkarna andrar och uppgraderar vagnarna ar efter ar, sa gamla modeller kan det ibland inte ga att kopa reservdelar till.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!