Veckans stjärnmamma Marcia Gay Harden
Veckans stjärnmamma Marcia Gay Harden

Veckans stjärnmamma Marcia Gay Harden

Tre barn, en Oscar och en mer än 20 filmer i bagaget kan vi väl hålla med om att Marcia Gay Harden är en stjärnmamma av rang.

Har man själv många syskon tenderar man att skaffa många barn, kanske? Marcia Gay Harden själv är en av fem syskon och nu mamma till tre barn, dotter Eulala Grace, och tvillingarna Julitta Dee och Hudson Harden tillsammans med äkta maken Thaddaeus Scheel. Förövrigt heter både hennes far, man och bror Thaddaeus. Familjen bor i Harlem, New York. 

Marcia är skådespelerska med en diger meritlista och kan ses i filmer som Pollock (för vilken hon vann en Oscar för "best supporting actress" i hård konkurrens med Kate Hudson och Frances McDormand, båda för Almost famous), Meet Joe Black och Mona Lisas leende.

Att lyckas få ihop småbarnslivet och karriär är ingen konst, "min man är mycket närvarande, och min mamma kommer alltid flygande och hjälper till när jag filmar", förklarar Marcia.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!