Vårens nya trender

Som mamma har man huvudet fullt, så här hjälper vi dig med en snabbguide till vårens hetaste trender och nyckelplagg!

FÄRGSTARKT

Knallrosa byxor till kidsen, stl 86.122, 179 kr KappAhl och färgstarka mockapumps, 649 kr, Pieces.

En kornblå klänning eller knallgula strumpor – i vår sätter vi färg på garderoben! Vare sig vi väljer färg i accessoarer eller på hela plagg så känns det härligt att få bryta med det gråa ett tag. Tänk knallfärger och blanda gärna material som stickat och blankt, här i skön balans från Vero Moda.

 

 

MÅLAT

Byxa, 1 495 kr, kappa, 3 795 kr, gråa skor, 2 995 kr, allt från Hope.

Svenska märket Hope har hakat på målartrenden i vår, här med schysst nerkluddade byxor med stora blåa och svarta penseldrag. Så låt dig inspireras och skapa nytt liv i gamla nedfläckade plagg med både färgstänk, spray eller penseldrag. En given succé för kidsen!

POJKFLICKA

Skjortblus, 1 100 kr, byxor, 1 500 kr, flätat skärp 800 kr Whyred.

I vår har många designers sneglat på herrkollektionerna, kanske som en motreaktion till allt blommigt, skirt och romantiskt. Så fram med skjortor, kavajer och gubbyxor. Det får gärna vara skönt löst men med smal silhuett för den rätta ”boy meets girl ”-looken. Så låna både den klassiska skjort­randen som de bredaxlade kavajerna, allt för en både klasssik som rockig stil.

GLOBALT

Urgulligt med batik till de minsta. Jacka, 6 mån - 4 år, 639 kr, Lucky Wang/Milla Milano.

I vår ser vi mycket batik, urgulligt på de minsta, och lätt att göra själv. H&M satsar på den afrikanska looken med både batik, stora smycken och turban. Mycket fransar, lager på lager och hellångt ska det vara om vi vill följa den globala bohem-stilen.

BLOMMIGT

Sidenklänning, 2 250 kr, mockabälte, 1 300 kr, väst 1 000 kr, från Nina Jarebrink. Söt barnblus, 399 kr, leggings, 299 kr stl 98 - 146, Miniature.

... den blomstertid nu kommer...
En enkel trend att anamma i vår är den blommiga, som passar alla oavsett stil. Småblommigt eller de riktigt stora härliga Marimekko-blommorna syns nu både på mamma, barn och hammock!

VOLYM

Klänning, 1 050 kr, MiniMarket.

Befriande kan verkligen de över-dimensionerade ”volym”-plaggen kännas, som även denna säsong håller sig kvar på banan. De är dessutom lika snygga som sköna och passar alla tillfällen lika bra. De nya blanka tygerna ger det lilla extra till de annars så raka och enkla plaggen och är en riktig ”räddare i nöden”, bara att slänga på sig! Blankt från MiniMarket.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer