mamas Vanja Wikström: ”Hur orkar jag med Niklas sömnproblem?”

Hur är det att leva med någon med sömnproblem – och när man dessutom har småbarn? Idag vill vi tipsa om mamas Vanja Wikströms öppenhjärtiga blogginlägg.

mamas bloggare Vanja är känd för att bjussa på både det härliga och jobbiga i livet på sin blogg. Det är vacker inredning, flytt, återblickar på jobbiga år, alkoholproblematik och hur relationen till hennes man Niklas förändrats sedan de fick barn. I en frågestund som Vanja hade på sin Instagram häromdagen handlade många av frågorna om just relationen och i synnerhet ett ämne som Vanja skrivit öppet och ärligt om vid flera tillfällen – Niklas insomnia. En av frågorna var "Hur står du ut med Niklas sömnproblem?"

I det här öppenhjärtiga inlägget svarar Vanja på frågan och kommentarerna har strömmat in från peppande läsare. Många känner igen sig i Niklas men också i hur det är att leva med någon med som inte alltid mår så bra. Dagens måsteläsning!

Du hittar hela inlägget här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!