Han fotar bebisar under vatten för att öka medvetenheten kring drunkning

Den amerikanske fotografen Seth Casteel har specialiserat sig på att ta undervattensbilder på hundar, skriver Bored Panda. I det här fotoprojektet har han i stället riktat kameran mot bebisar. Helt fantastiska bilder!

Drunkning är en av de vanligaste dödsorsakerna bland små barn. Små barn kan drunkna i mycket små mängder vatten. De flesta drunkningsolyckor bland små barn sker inom en radie av 100 meter från hemmet, enligt Trygg Hansa.

Bebisarna i Seth Casteels fotoprojekt deltar i ett projekt som ska vänja bebisar vid vatten och lära dem instinktiva tekniker som kan rädda deras liv om de hamnar i farlig sitution i vatten, skriver Bored Panda. De får lära sig att hålla andan (något som faktiskt är en reflex hos bebisar upp till sex månader), sparka med benen och flyta på rygg.

Just nu har vi ett exklusivt erbjudande! 5 nr av mama + 2 handdukar + doftljus + handtvål + body lotion för bara 149 kr! Ta del av erbjudandet här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande