10 tecken på att du är HELT galen i den traditionella julen

Du älskar julen. Du älskar traditionerna. Du vet hur julen ska firas och nåde den som försöker ändra på saker. Du är en julzilla!

1. Du blir på riktigt upprörd när folk sätter upp adventsljusstakar i fönstren före 1:a advent.

2. Likaså när det äts lussekatter och dricks glögg redan i november.

3. Du vill inte veta av några "spännande" varianter på griljering till julskinkan eller någon "festlig" Hawaii-sill. Vad är det det för fel på de traditonella varianterna som ni alltid haft?!

4. När folk föreslår att ni ska skippa syltan i år eftersom det ändå inte är någon som äter den slår du bakut. Det ska finnas sylta på julbordet. Det. Bara. Är. Så.

5. Du behandlar julgransprydnaderna som om de vore en helig skatt.

6. Självklart får barnen vara med och klä granen! Men när de gått iväg för att leka kan du inte låta bli att eliminera minst hälften av deras hemmagjorda pynt.

7. När någon föreslår att ni ska ta bort/ändra på en av familjens jultraditioner – då får du nästan panik. Hur ska du sätta stopp för de här hemska planerna?

8. Åka till solen över jul? Vik hädan, din kättare!

9. Kalle Anka är ett måste. Vadå "inte ens barnen är intresserade"? Vi har alltid tittat på Kalle!

10. På julaftons morgon är du lika exalterad som barnen. Barnens ögon tindrar – och det gör dina med. Julafton är din bästa dag!

Av: Anne Kohlemainen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!