Vanja Wikström: Nu har även jag kraschat

mamas bloggare Vanja Wikström skriver ärligt om hur hon har gått in i väggen igen.

mama-bloggaren Vanja Wikströms sambo Niklas gick in i väggen för en tid sedan, vilket har inneburit att Vanja rattat såväl två barn som jobb och lägenhetsrenovering. Till sist orkade inte heller hennes kropp, och kraschen blev ett faktum härom dagen.

Läs hela Vanjas ärliga inlägg här. Ni är nog många mammor som känner igen er.

Efter att Vanja hade skrivit sin utlämnande text trillade en del kritiska kommentarer in. Dessa ger hon svar på tal i ytterligare ett blogginlägg: Nu räcker det!

Och Vanja är knappast ensam. I mamas stora undersökning från 2019 framgick det att just småbarnsmammorna är de som stressar mest. Hela 43% av de tillfrågade mammorna uppgav att de ofta eller alltid kände sig stressade och 49% svarade dessutom att de har varit djupt nedstämda eller deprimerade någon gång under de senaste fem åren. Läs expertens svar på varför vi stressar oss sjuka och vad du kan göra om du känner dig stressad här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!