Malin Åkerman: "Sebastian är mannen i mitt liv!"

Svenska filmstjärnan Malin Åkerman berättar för mama om hur det är att skiljas när man just fått barn, att missa en filmroll på grund av graviditet och om mannen i sitt liv. Läs hela omslagsintervjun i mama nummer 8, som kommer i butik på torsdag.

När Malin Åkermans, 38, son var ett halvår skilde sig den svenska filmstjärnan från maken Roberto Zincone efter tio års äktenskap.

– Det är klart att det aldrig är lätt att gå igenom en skilsmässa, inte minst precis efter att man har fått barn, men ur allt ont kommer något gott och den här erfarenheten har lärt mig otroligt mycket. När man har tagit sig igenom den första svåra tiden, och hjärtat har fått läka, inser man hur mycket fantastiskt det finns i livet, säger hon till mama.

Malin Åkerman pryder omslaget till mama nummer 8.

Det har gått två och ett halvt år sedan dess, men filmstjärnan har inte bråttom att hitta någon ny kärlek.

– Just nu fokuserar jag på mitt barn, mig själv, mina vänner, min familj och min karriär. Det är rätt så skönt för jag har aldrig riktigt haft den här tiden för mig själv. Jag är absolut öppen för alla möjligheter, men jag är inte så aktiv i dejtinglivet. Sebastian är mannen i mitt liv just nu, säger svenskan och syftar på sin treårige son.

Missade filmroll på grund av graviditet

Som skådespelare i Hollywood gäller det att bli ihågkommen, och visst kände Malin en oro över karriären när hon blev gravid.

– Faktiskt hade jag fått en roll i en film med Arnold Schwarzenegger som jag förlorade när jag blev gravid. Det var en actionfilm, så det hade inte funkat, ha ha. Samtidigt sa många till mig att: ”Babies bring luck into your life”, och det känner jag verkligen. Ända sedan Sebastian kom till den här världen så har allting varit jättebra. Helt plötsligt var jag tillbaka och gjorde auditions igen och många märkte inte ens att jag hade varit borta.

Faksimil ur mama nummer 8.

Fotnot: Denna text är en sammanfattning av en längre intervju som publiceras i nummer 8 av mama, i butik på torsdag! Originaltext av Mikaela Åkerman.

"Läs hela intervjun i appen mama PLUS– där du kan köpa hela tidningen för endast 40 kr!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer