Sanna Lundell med Igor, 5, och Lo, 3.
Sanna Lundell med Igor, 5, och Lo, 3. Foto: ©Rickard L. Eriksson/New Art Production AB (info@

Sanna Lundell: "Jag och Micke är fortfarande särbor"

mama firar 10 år och genom åren har vi haft massor av spännande mammor på omslaget. Sanna Lundell, 33, hade precis blivit trebarnsmamma när hon var på omslaget i december 2009.

Du var på omslaget 2009, hur var det?– Å, gud.”Årets mama” var du också!– Jag fick reda på det när vi skulle göra omslaget. Jag började blogga hos er, så var det. Men vid det där omslaget var jag fortfarande uppfylld av trebarnschock. Jag var riktigt trött. Min yngste son sov inte överhuvudtaget. Så var det inte med mina andra två barn, de har sovit som stockar. Men sedan kom vi på vad det var, Lo var helt enkelt laktosintolerant. Det kom vi på via uteslutningsmetoden när han var 1,5.

Då i artikeln handlade det mycket om avsaknaden av rutiner, ditt och Mickes särboliv, plus att du och Olga ville ha en hästgård!– Vi är fortfarande särbor. Jag tycker att det är jättebra. Och Olga och jag närmar oss drömmen om en gård. Hade jag häst då? Nu har vi baske mig två hästar! Min dotter har en fadderhäst och jag ett quartersto, och jag håller på att få in småkillarna på det här också.

Så har ni köpt hund också?– Jag har inte köpt den! Gu’skelov, det var Micke som köpte hunden som 

ett galet impulsköp. Han tyckte det var kul med en liten hund och tänkte han kunde ta med sig den på filminspelningar.Yeah, right.– Så nu är den med mig hela tiden, och funkar jättebra i stallet, jag avgudar den där hunden nu.

Har ni startat med rutiner?

 

– Nu uppskattar jag det jättemycket. Jag har blivit som en tråkig pensionär och står och kokar gröt tidigt om morgnarna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!