Nystart! Nya numret av mama är här

Nya numret av mama!

Foto: Michel Widenius

Nya numret av mama!

Nu har Årets mesta nystartsnummer landat! Vi ser fram emot 2018 och hyllar mammamagar, snackar familj och karriär och peppar med grön mat och må bra-träning.

Ämnen i artikel:

Liv Mjönes är omslagsmamma på årets första nummer (ja, vi tjuvstartar 2018 lite). Bioaktuella skådisen pratar öppet och ärligt om familjeliv, karriär och sociala kids.

Fyra fantastiska mammor – däribland mamabloggaren Emily Slotte och elitidrottaren Moa Hjelmer – visar sina mammamagar och pratar om inställningen till kroppen efter barn.

Vi hälsar också på hemma hos kocken och Instagram-kändisen Siri Barje (@olivehummer) som bjuder på härligt gröna recept och fantastiska bebis- (och amnings!) bilder med lilla Jack.

Och så pratar vi såklart #metoo, spanar på mamaåret 2018, inspireras av nytt härligt mode och MYCKET, mycket mer. Missa inte! (Och du vet väl att du alltid kan klicka hem numret i vår app – mama PLUS)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande