Foto: Liderina

Nyfödda kids och bebisar på jäsning – senaste nytt bland kändismammorna

Bebisfabriken har öppnat för hösten och bjuder bland annat på en arg influencer, en het artistmamma, en VM-bebis och en riktigt gammal, nybliven pappa. Här är våra senaste stjärnbebisar!

På jäsning

Lillasyskon på jäsning i mamma Forsnors mage. Foto: Intagram @anjaforsnor

Forsnor väntar tvåanHälsoinfluencern och författaren Anja Forsnor, 30, väntar sitt andra barn tillsammans med maken Marcus, 39. I vanliga fall ligger nyttiga och färgstarka matkreationer på familjens tallrikar, men den här graviditeten har kommit med en del cravings – som korv stroganoff och tonfisk i gulcurrysås à la barndomens skolbespisning… Paret har tidigare dottern Lily, 2.

Läs också: Skönhetssnack med Anja Forsnor: ”Sömn är bästa investeringen för hälsan”

Adam Pålsson ska bli tvåbarnspappa. Foto: Pressbild

Outad av PegSkådisparet Celie Sparre Furelid, 31, och Adam Pålsson, 30, väntar ett syskon till Dylan, snart 4. Outade graviditeten gjorde ingen mindre än artisten Peg Parnevik, 21 – vilket känns mer logiskt om man vet att Celie före skådespelarkarriären övade på mammarollen som barnflicka i familjen Parnevik i USA.

Skönsjungande hockeybebis på g!

Underwoods tvåaCountrydoftande vaggvisor är melodin framöver för amerikanska sångerskan Carrie Underwood, 35, som väntar sitt andra barn tillsammans med före detta hockeyspelaren Mike Fisher, 38. Storebror heter Isaiah och är 3.

Klanen Skarsgård fortsätter växa.

Nästa generation skådisarBarn nummer två i nästa generation av skådisklanen Skarsgård är på väg, när Bill Skarsgård, 27 – skådis och son till världsstjärnan Stellan Skarsgård – nu väntar sitt första barn tillsammans med flickvännen Alida Morberg, 33, även hon skådis (och dotter till tv-kocken, tillika skådisen, Per Moberg). Bill gjorde i våras succé i remaken av clownskräckisen ”It” – vi får hoppas att han inte får för sig att klä ut sig på barnets första födelsedag…

Instabebis coming up! Foto: @madeleinebitici

Bästa julklappen!Modeprofilen och influencern Madeleine Bitici, 30, har inte längtat till julafton så här mycket sedan hon var liten – då är nämligen 1,5-åriga Avians lillebror beräknad. Pappa är Adam Junior Aketch, 25. Nästan 300K följare följer den urbant stilfulla graviditeten på Insta.

Mamma är 35, pappa 69Gubbtrenden fortsätter att hålla i sig med ihållande styrka. Den här gången är det 69-åriga skådisfarbrorn Richard Gere som ynglar av sig tillsammans med nyblivna frun Alejandra Silva, 35. Gere har sedan tidigare sonen Homer, 18, med exfrun Carey Lowell, och Silva har sonen Alberto, 5, med exmaken Govind Friedland.

Nykläckta

Septemberbebis i Septembermage <3 Foto: iStock

Mama-power deluxe!

Hur het var artisten 

Petra Marklund

, 34, när hon uppträdde på ”Allsång på Skansen” i somras?! 

 het i snortajt guldfodral och stolt preggomage! Och nu är bebis här – det blev en SEPTEMBER-unge. Storebror heter

 Dante 

och är 2 år och pappa är 

Niklas Bergwall

, 38.

VM:s mest uppmärksammade bebis! Foto: @sofiegranqvist

VM vs förlossning 1–0När fotbollsspelaren Andreas Granqvist, 33, tvingades välja mellan att vara med på sitt andra barns förlossning och att spela slutspel i fotbolls-VM var frun Sofie Granqvist, 31, tydlig: ”Jag tillåter inte att han missar matchen!” Dottern Mika kom dagen före kvartsfinalen mot England, och Sofie erkänner att hon var lite, lite glad över förlusten: ”Då fick jag hem min man och mina döttrars pappa, känslan när han kröp ner i sängen till oss mitt i natten och pussade Mika för första gången var obeskrivlig!”, säger hon till mama. Storasyster heter Nova och är 4.

Modemamma med modebebis. Foto: @emelietorling

Hemflytt för TörlingsEtt plus på stickan och beslutet var taget – designern och influencern Emelie Törling, 33, och hennes man, modebossen Gustaf Törling, 38, skulle flytta hem till Sverige igen efter nästan fem år i New York. I juli kom andra dottern Gia Aymeline, lillasyster till Nico Anaïs, snart 4.

En liten warg!

Ryter som en WargNär influencer-esset Ida Warg, 29, valde att lämna sin nyfödda lilla bebis för ett par timmars egentid rasade hennes kommentarsfält samman. Men Ida röt tillbaka: ”Vad hade ni sagt om jag var en man och lagt ner exakt lika många timmar på barnet som jag gjort nu och sedan åkt iväg 2,5 timme för att träna eller göra något annat? Nej då hade jag hyllats för att vara en ansvarsfull pappa som är med mitt barn. Inte en jävel hade klagat.” Lille Elvis föddes i augusti och verkar ha alla förutsättningar att få två närvarande föräldrar i sin vardag. Heja Ida och pappa Alexander Pärleros, 33, entreprenör och poddare!

Så kom han äntligen, lillebror. Foto: @cissiwallin

Äntligen post-preggo!Efter en helvetesgraviditet föddes äntligen lille Einar, journalisten och debattören Cissi Wallins tvåa. Pappa Linus Blomberg, 44, och storebror Helmer, 3,5, jublar över familjens nytillskott.

Läs också: mama debatt med Cissi Wallin: ”Man måste inte offra allt för sina barn”

Teamwork när det är som bäst! Foto: @bbstockholm

En fighter är föddEn liten aktivist är född – och kriminologen, debattören och nyblivna tvåbarnsmamman Nina Rung, 37, risade och rosade den svenska förlossningsvården i ett Instagraminlägg strax efter förlossningen: ”Barnmorskorna var fantastiska och jag fick direkt komma in till förlossningen när vi ringde. Men vi måste nog prata om det här med smärtstillande och barnafödande. För vården generellt så är det ju liksom ett mål att patienter inte ska behöva känna onödig smärta. Men när det kommer till barnafödande så är det liksom annorlunda.” Pappa till lilla Bonnie, som föddes i juli, är partnern och kompanjonen Peter Svensson, 40. Storasyster heter Manja och är 8.

Läs också: Kriminologen Nina Rung kräver: ”En porrfri barndom för våra små!”

En struttande nybliven tvåbarnsfar.

Komiker-bebis nummer 2 Brittiska komikerstjärnan Russell Brand, 43, fick i juli sitt andra barn tillsammans med frun Laura Gallacher, 30. Paret har sedan tidigare dottern Mabel, snart 2. Hennes nedkomst har Russell beskrivit så här: ”Själva förlossningen är en briljant, överraskande och fantastisk upplevelse. Barnmorskorna var dominanta, jag struttade mest omkring och var avundsjuk på min frus lustgas.”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer