Sheila Arnell bloggar på mama
Sheila Arnell bloggar på mama Foto: Malin Mörner

Nya mama-bloggaren Sheila Arnell: "I år får jag min drömsommar"

Välkommen som ny bloggare på mama Sheila! Hur känns det?

– Så roligt! Jag har alltid själv läst mamabloggar och det känns väldigt kul att vara en del av det! mamas portal har alltid gett mig så mycket inspiration och skratt så jag är verkligen exalterad över att få vara en del av teamet!

För de som inte känner dig sedan tidigare, berätta lite om dig själv!

– Jag är en 28-årig tvåbarnsmamma som bor på Kungsholmen i centrala Stockholm med min man och mina två barn Aline 5,5, och Ian, snart 4. Jag jobbar med sociala medier och influencermarketing och cyklar ofta runt i stan för diverse olika aktiviteter och möten. Jag älskar att träffa människor och är så glad över att det är mitt jobb. För att hålla andan uppe och försöka upprätthålla en bra balans i livet så yogar jag mycket, vilket även är min stora passion i livet – förutom att pussas och kramas med mina barn, så klart.

– Jag är även materialtönt som länge har recenserat barnkläder i ett försök att hjälpa småbarnsföräldrar att orientera sig i barnklädesdjungeln. Så ja, det är jag lite av ett proffs på.

Sheila med barnen Ian och Aline. Foto: Malin Mörner

Vad kommer du att blogga om på mama?

– Jag kommer blogga om mitt liv som förälder, lite om barnkläder – olika recensioner och sedan lite yoga och välmående!

Vad kommer du inte att blogga om?

– Jag kommer nog inte blogga så mycket om djur eller djupdyka i politikens värld.

Vilka bloggar läser du själv?

– Jag läser Knivlisa, Emma Mattson, Josefins Yoga och Isabella Löwengrip.

Vad ska du göra i sommar?

– Jag ska vara ledig, och vila, yoga, bada, leka på repeat. Jag har en hög med böcker jag tänker mig att jag ska plöja, men vi får se, det finns risk för att jag inte hinner läsa en enda.

– Vi har ett landställe vid Norrtälje som vi flyttar ut till nu efter midsommar någon gång och det är där vi tänker att vi ska vara hela sommaren. Sedan tar vi nog även en tur till Gotland, för det är som att vara utomlands fast i Sverige, och vår familj har ett superfint hus där! Min drömsommar!

Här börjar du läsa Sheilas blogg!

Missa inte att teckna en prenumeration på mama inför semestern:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!