Marie Serneholt svarar på kritiken kring sönernas förskolestart

mama-bloggaren Marie Serneholt fick syrliga kommentarer när hon berättade att hennes tvillingar ska börja på förskola i höst. I ett inlägg förklarar hon anledningen bakom beslutet.

Ni som har en bebis hemma vet nog hur mycket logistik och planering det krävs för att ens hinna ha en liten stund över för sig själv. mamas bloggare Marie Serneholt har ju dessutom två, vilket innebär att de senaste 10 månaderna krävt ännu mer – av hela familjen.

”Sedan våra barn kom har vi haft hjälp av familj måndag-torsdag. Det har varit heeeelt galet logistikmässigt och mina föräldrar har verkligen gett ALL sin tid till att hjälpa mig,” skriver hon i ett blogginlägg.

Med bakgrund av detta har hon och sambon Fredric valt att sönerna Philip och Nicholas, snart 10 månader, ska börja på förskola i höst när de fyllt 1 år. Något som hon har fått kritik på från läsare.

”Egentligen känner jag inte att jag borde behöva ”försvara” vårt beslut, men jag tänker att jag kan berätta lite varför ändå.”

I hennes blogginlägg svarar hon på kritiken och efterfrågar andra tvillingmammors tankar kring förskolestarten.

Läs resten av blogginlägget och ta reda på hur Marie tänker kring inskolningen av tvillingarna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!