Foto: @madeleinebitici

Madeleine Bitici: ”Hoppas att jag får en miniorgasm på förlossningen”

Veckans preggo är Madeleine Bitici, 31, som kanske får den bästa julklappen i form av en bebis. Eller en förlossningsorgasm!

Hur berättade du om graviditeten?

– Till min familj ringde jag bara och sa ”Heeey guess who’s preggo again?”. På mina sociala medier la jag ut en bellyshot och bara skrev ”december 18”. Jag är inte jättebig på avslöjanden.

Är du orolig denna gång?

– Förlossningen! Den gick inte riktigt som jag ville förra gången och var så sjukt jobbig, så jag har liksom börjat noja över massa onödiga saker. Ingenting med barnet dock, där brukar jag alltid ha ett positivt mindset.

Om du skulle döpa ditt barn efter din största craving, vad skulle han heta?

– Baby kött eller Baby pommes. Äter veganskt men varje gång jag blir gravid är en fet köttbit eller hamburgare i princip det enda jag tänker på – hela tiden.

Vilken är din första tanke varje morgon?

– Vaknar vanligtvis av att min son Avian slår mig i ansiktet med världens smile i sitt ansikte, så min första tanke är ”Shit vad jag är älskad”.

Foto: @madeleinebitici

Har du kört veto-kortet ”Hallå, jag kan inte/vill inte/får bestämma/orkar inte för att jag är gravid”? 

– MEN NEJ! Insåg precis att jag bara har 2,5 månad kvar att köra det kortet så det kommer bli intensivt för folk runtom mig, haha.

Vad längtar du mest efter att göra när bebisen tittat ut?

– Dricka vin, träna, ha på mig jeans som inte hasar ner över rumpan var tredje sekund. Böja mig ner.

Foto: @madeleinebitici

Hur ska du föda?

– Den här gången ska jag försöka göra det drug-free. Jag läser på om hypnobirthing och är besatt. Jag kanske till och med lyckas få till en liten miniorgasm som man läser om. Det hade ju varit grymt, haha. Förra gången var drug-free målet men allt gick åt andra hållet så jag hoppas att jag kan stå på mig denna gång.

När känner du att din partner inte förstår dig?

– När han ropar ”kom hit lite” från köket när jag precis lagt mig i min ultimata preggoposition, eller när han säger att jag är trött.

Kolla in varför Madeleine Bitici tycker att bröstpumpen är den viktigaste prylen inför bebisens ankomst:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!