Lailas och Niclas bebis är här!

Stort grattis till Laila och Niclas som den 19 oktober fick en välskapt liten son!

Laila som var beräknad till den 17 oktober gick två dagar över tiden. Den 19 oktober föddes Lailas och Niclas första gemensamma barn, en son, än så länge utan namn. Laila har sedan tidigare Liam, 7, och Niclas har Tim, 22.

– Allt har gått jättebra! De har fått en frisk liten son och de är jättelyckliga, säger Lailas goda vän och agent Lili Assefa till Aftonbladet.

– Det blir tråkigt att inte ha henne med i Idol i morgon, men  om jag  känner henne rätt kommer hon att vara tillbaka nästa vecka,  säger idol-kollegan Pelle Linell.

Ett dygn innan förlossningen bloggade Laila om hur tung, osmidig och klumpig hon kände sig.

Jag vet inte om det är hormonerna som gör mig så konstig eller om jag bara fick ett dumt infall ändå. Jag fick i alla fall för mig att göra lite stretchövningar här hemma. Som en liten träning inför den kommande förlossningen eller nåt? Jag vet inte, fanns ingen logik i detta egentligen, skriver hon.

Så här i efterhand kanske logiken låg i att hon var på gång att föda barn.

Jag har blivit faster igen, skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg, vad det ska bli mysigt med en liten bebis i familjen igen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!