”Jag tyckte att spädbarnstiden var skittråkig”

Annika Leone och Markiz Tainton i mamapanelen

Foto: Getty Images/iStockphoto / Liderina

Annika Leone och Markiz Tainton i mamapanelen

I nya avsnittet av mamapoddes mamapanel möter vi Annika Leone och Markiz Tainton som tillsammans med mamas Lollo Bratt bland annat diskuterar den så kallade babybubblan, vad man gör när ens egen mamma lägger sig i för mycket, och hur man bemöter dömande kommentarer kring att inte amma.

Ämnen i artikel:

Är det okej att inte gilla spädbarnstiden? Att inte uppleva något rosa skimmer?

Frågan kommer från en av mamapoddens lyssnare och besvaras av mamapanelen i sprillans nya avsnittet. Och även om upplevelserna går isär så är svaret tydligt: det är okej att inte gilla första tiden med bebis. Som mamabloggaren Markiz Tainton beskriver tiden ”Att gå omkring med en fyramånaders limpa i vagnen som bara sover”. Eller som för Annika Leone som knappt fick sova alls.

Spädbarnstristessen är bara ett av ämnena som tas upp i mamapoddens mamapanel. Våra mamabloggare svarar även på frågor om amning, mattips och hur man ska bete sig mot släkt och vänner som inte kan låta bli att lägga sig i uppfostran av ens barn.

Avsnittet finns överallt där poddar finns. Direktlänk hittar du här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Prova Vi Föräldrar digitalt - 0 kronor första månaden - Se erbjudande!