Frida Fahrman ny modebloggare på mama.nu

Frida Fahrman, 33, flyttar sin populära modeblogg till mama.nu. "Det känns spännande, utmanande, lite skrämmande och extremt roligt", säger Frida Fahrman.

Välkommen till mama.nu, Frida! Hur känns det?

– Spännande, utmanande, lite skrämmande och extremt roligt, säger Frida Fahrman.

Vad kan våra läsare vänta sig av din blogg?

– Basen ska vara den samma som tidigare med främsta fokus på mode, men liksom tidigare med inslag av skönhet, frisyrer, resor, barn, livsstil och såklart full av inspiration och en viss igenkänning inom dessa områden.

Kan du berätta lite om dig själv, för dem som inte har så bra koll på dig?

– Jag fyllde 33 år i fredags, firade i helgen med min lilla familj, sambo Hampus och Nils 1,5, i Skåne, där vi har våra rötter och vår familj. Min huvudsyssla är som digital producent och med utveckling av playexklusiva produktioner på SBS Discovery Tv, där jag tillbringar mina dagar och ja jobbar främst med just tv. Men jag har min bakgrund i modebranschen, där jag har jobbat med så väl tidning, som programledare och på radio. Dessutom är jag en träningsglad rackare, som gärna hänger ute i naturen med min hund, plockandes blommor eller i pisten.

Vilka är dina viktigaste inspirationskällor? 

– Folk jag möter, tror jag. Det lilla i vardagen och såklart härliga bilder jag hittar i sociala medier, men även resor fyller på med mängder av energi och inspiration så det prioriterar jag gärna i mitt liv.

Vad betyder bloggandet för dig? 

– Mycket, det är en del av mitt liv och min vardag sen snart 6 år tillbaka. Något av en förlängning av mig själv men också ett otroligt fönster att få möjligheten att kommunicera med andra som läser om det jag skriver och gör och få möjligheten att förhoppningsvis glädja och inspirera andra.

Hur skulle du beskriva din stil?

– Enkel, den har landat och jag vet vad jag gillar. Jag klär mig mer efter kropp och egen smak, än trend och måsten. Den är basic och kvinnlig men föränderlig över säsong.

Hur noga är du med vad Nils har på sig? 

– Inte så noga, det går inte när vi är tre viljor i vårt hem, så oftast blir det just det, en mix av oss tre. Och ibland ser det inte klokt ut men det är bara härligt! När det gäller Nils går nog funktion mer framför stil, men självklart är det kul att klä honom fint eller matchande ibland, även om det egentligen inte spelar så stor roll för mig.

Var shoppar du helst? 

– Jag shoppar där jag hittar något jag gillar. Jag spontanshoppar sällan och tänker ofta igenom mina köp innan. Men jag gillar kedjorna till vardagen så som H&M, Zara, Gina Tricot o.s.v. Men vissa plagg som väskor eller jackor kan jag handla dyrare.

 Handlar du helst på nätet eller i butik? 

– Det är olika, lite mer i butik kanske. Men det har blivit mer på nätet på sistone, jag hinner aldrig gå i butiker på stan.

 Har du några favoritmärken när det gäller barnkläder? 

– Ah, jag gillar Petit Bateau, och Mini Rodini, Lindex barn, MarMar Copenhagen, Mini A Ture, Tutto Piccolo, Reima, och såklart Blingo som jag har haft ett samarbete tillsammans med.

Vilket är ditt bästa stiltips?

– Att klä sig efter sin egen kropp och sin egen smak, då trivs man som bäst och utstrålar det samma.

Vilket är det viktigaste plagget i vår?

– Jag skulle nog satsa på en enfärgad kostym, då får man allt i ett, eftersom man kan såklart använda både byxan och kavajen separat.

Är du själv en stor bloggläsare? Vilka bloggar läser du? 

– Absolut, jag försöker dagligen hinna med mina vänners bloggar, jag plöjer inredningsbloggar och andra läser jag mer sällan, listan skulle kunna göras lång.

Ta mig till Frida Fahrmans blogg!

Psst, fler modebloggar hittar du på vår systersajt Damernas Värld!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer