Exklusiv mama-intervju med prinsessan Madeleine

Foto: Emily Dahl

mama har träffat trebarnsmamman prinsessan Madeleine för ett öppenhjärtigt samtal om mammalivet och en unik fotografering tillsammans med barnen. Scrolla ner för att se hur du får tillgång till hela artikeln.

Ämnen i artikel:

--- Vill du läsa hela intervjun nu direkt? Köp din mobilanpassade version HÄR! ---

Vi på mama är stolta över att avslöja våra nya omslagstjärnor: prinsessan Madeleine och barnen Leonore, 5, Nicolas, 4 och Adrienne, 1,5.    

I den öppenhjärtiga omslagsintervjun berättar prinsessan Madeleine personligt och med värme om hur hon och maken Chris O'Neill ser på barnuppfostran, vem som får spela ”bad cop” hemma när barnen tjatar och vem som är mest hönsig av de båda. Dessutom bjuder Madeleine på en rolig historia om en födelsedagspresent, som inte riktigt blev som det var tänkt och som mamma drottning Silvia till sist avrådde henne från… 

Du får även läsa om prinsessan Madeleines tankar kring sina graviditeter och förlossningar, familjelivet i Florida, och nya karriären som barnboksförfattare där hon nyligen debuterat med den omtalade ”Stella och hemligheten”. 

Intervjun, av mamas chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh, publiceras på 15 sidor i magasinet mama som kommer till butik den 12 september i limiterad upplaga, men redan nu kan du ta del av denna exklusiva långläsning genom att köpa artikeln via den här länken: mama-intervju med prinsessan Madeleine 

Du betalar enkelt via Klarna eller med kort, och får inom några sekunder den skärmanpassade artikeln skickad till dig. Funkar för smartphone, ipad och dator.

Foto: Emily Dahl / mama

Vill du läsa hela nya numret av mama med prinsessan Madeleine på omslaget – beställ ditt ex av magasinet HÄR och få tidningen smidigt hem i brevlådan. Klicka här! 

Vill du läsa intervjun nu direkt? Köp din mobilanpassade version HÄR! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande