Elaine Eksvärd är gravid - och flyttar bloggen till mama.nu

Vi hälsar retorikexperten Elaine Eksvärd, 33, varmt välkommen till mama.nu!

Välkommen till mama.nu, Elaine! Hur känns det att vara hos oss?–Jättekul! Det känns bra. Spännande! Jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig. Det känns pirrigt och roligt.

Hur kommer det sig att du valt att flytta hit? –Vi har flirtat med varandra ganska länge nu och jag kände att det var dags att prova något nytt. Jag har ju bloggat på egen sida i 4,5 år innan det här.

Kommer bloggen förändras nu när du flyttat hit eller kommer dina gamla läsare känna igen sig?–Man kommer absolut känna igen sig. Jag är fortfarande Elaine. Jag kan inte vara någon annan.

För de läsare som inte läst dig tidigare - vad kan de förvänta sig i bloggen?–Jag är karriärmamman som alltid är ute och springer och far. Bloggen är inte bara jag utan även mina bloggvänner. Kommentarsfältet är en viktig del av min blogg. . Man är varmt välkommen att delta där. Jag är inte rädd för diskussioner, tycker man olika får man ”agree to disagree”.

Du har haft en hektisk höst där du bland annat synts i rutan som retorikexpert under valrörelsen. Berätta, vad händer nu?–Jag är ju gravid så jag har varit ganska hjärndöd, men nu är jagtillbaka. Jag har fått ett stort intresse för snygga mammakläder - saker jag struntade fullständigt i under förra graviditeten är nu mitt huvudintresse. Och boningspanik - förra gången var det sovrummet som fick en makeover nu är det vardagsrummet som står inför samma sak.

Det här är din andra graviditet. Hur är denna jämfört med din första?–Jag tycker min förra graviditet kändes lättare än den här. Man har upptäckt att jag är glutenintolerant, jag vet inte om det hänger ihop med graviditeten eller om det är en slump att det upptäcktes nu, och jag har varit helt orimligt trött. Jag har ätit allt jag kommit över och gått upp sex kilo på kort tid. Det är en ganska radikal förändring. Psykiskt är det värsta att inte känna sig lika stark, jag är ju en ”fitness-zilla” i vanliga fall.. Jag saknar min styrka.Din son Matheo är 2,5 år. Hur skulle han beskriva dig?–Busig, bestämd, men lätt att övertala.

Slutligen, vad längtar du mest efter just nu?– Julafton!

TA MIG TILL ELAINE EKSVÄRDS BLOGG!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!