Foto: Per Norman

Cissi Wallin gravidbloggar på mama.nu

Medieprofilen Cissi Wallin, 29, väntar sitt första barn i början av mars nästa år. Nu kan du följa hennes graviditet i Cissis gravidblogg här på mama.nu. "Det känns skitkul på alla sätt", säger Cissi Wallin.

Välkommen till mama.nu, Cissi! Hur känns det att börja blogga här?–  Äntligen! Lite mer rock n roll i gravidmyset, haha. Det känns skitkul  på  alla sätt. Spännande och lite läskigt med den här resan.Hur har du mått så här långt under graviditeten?–  Första trimestern kände jag mig ständigt sjösjuk och bakfull. Min man   Limpan fick fixa all mat eftersom jag fick kväljningar av att öppna   kylen. Men nu är det bättre. Är väldigt trött bara, trött och  långsam.

Har du haft några cravings?–  Allt med salt! Socker som i vanliga fall är min stora kärlek har  hittills  inte funkat alls. Åt en bit choklad häromveckan och kände att  det  troligtvis var det äckligaste jag smakat på länge. Däremot kan jag  käka  gröna oliver like there's no tomorrow.Vad kan läsarna förvänta sig att få i din blogg?–  Ärlighet, rosafluff-fria tankar om att få sitt första barn och livet  som  NYC-svensk som försöker dribbla det gamla dekadenta livet med det  nya  ansvarsfulla. Det blir mycket igenkänning.

Hur tror du att du kommer att bli som mamma?

 

– 

 

Kärleksfull, smått kaotisk och oerhört pinsam.

Vem är din största mamma-förebild?– Mina nära vänner Camilla Läckberg och Anitha Schulman är  två morsor jag  inspireras massor av. De har precis den där  inställningen jag gillar,  de lyckas kombinera ungar med ego och ger mig  redan vettiga råd från  hjärtat.

TA MIG TILL CISSI WALLINS BLOGG!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!