Carin da Silva har börjat använda bikini igen.
Carin da Silva har börjat använda bikini igen. Foto: Privat

Carin da Silva: ”Det är sju år sedan jag hade en bikini på mig…”

Carin har åkt på solsemester – och äntligen släppt sin bikininoja. Nu hyllas hon av sina bloggläsare!

Läs även vårt reportage om älskade, ärrade mammamagar

Tv- och radioprofilen Carin da Silva har åkt på solsemester med familjen och packade ner en bikini i väskan för första gången sedan hon fött barn. I ett öppenhjärtigt blogginlägg berättar hon om känslorna inför att visa magen igen.

”När jag var gravid med Theo fick jag en massa bristningar på magen och efter en graviditet till så är magen inte sig lik.”

Carin beskriver hur hon under åren "gömt sin kropp" i baddräkter, men den här resan bestämde hon sig för att lämna baddräkten hemma.

”Jag kan dansa, jag är stark, jag kan säga till min kropp vad den ska göra och den gör det, jag har skapat två barn, jag har burit två barn, jag har fött fram två barn. Tro fan att kroppen ser annorlunda ut än när jag var 21 år gammal. Jag har levt! Jag har skapat liv!”, säger Carin i sitt blogginlägg, och får starkt medhåll från sina bloggläsare:

”TACK fina du för detta inlägg! Har haft precis samma tankar som du. Nu vågar jag kanske också bikini i sommar”, skriver en läsare i kommentarsfältet.

”Fantastiskt inlägg! Här precis provat bikini inför en kommande semester och känt mig jättenere pga några kilo för mycket. Men du har fått mig att se hur dumt det resonemanget är, jag har en fantastisk kropp som jag är stolt över”, skriver en annan bloggläsare.

Läs även om norska influencern som gjort succé med sina mammakroppsbilder
Läs även om hur du får en skön semester med släkten – från vår medlemssajt Vi föräldrar 

Missa aldrig några kändismama-nyheter – besök mama.nu varje dag!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer