Carin da Silva bloggar om graviditeten på mama.nu

Följ Carin da Silvas graviditet i hennes blogg här på mama.nu! "Jag kommer nog dela med mig av det mesta, men kanske inte bilder från förlossningen", säger Carin da Silva.

Hej Carin, välkommen till mama.nu! Du ska blogga om din graviditet hos oss. Hur känns det att vara igång?- Tack snälla! Jag är så laddad! Det ska bli hur kul som helst.

Hur mår du då, har du drabbats av några gravidkrämpor?- Nu mår jag jättebra. Hade några tuffa veckor med illamående och en enorm trötthet men efter vecka 12 släppte det och nu mår jag toppen.

Vet ni vad det blir - en flicka eller en pojke? - Ja, det blir en liten pojke.

Hur ser dina tankar ut inför förlossningen? - Jag ser, tro det eller ej, fram emot förlossningen. Jag tror att det är en enormt häftig upplevelse. Sen förstår jag att det kommer att gör ont, men jag är inte rädd för smärta. Sen börjar man ju noja sig lite att det ska hända något med bebisen men jag tror man bara få ta det som det kommer, det är ingen idÉ att planera något. 

Du har ett stort intresse för hundar och driver ett hundcafé i Stockholm. Hur är det? - Det är en dröm som jag har haft väldigt länge. Jag har alltid älskat att baka och ta hand om människor, och hundar förstås. För ett år sedan så träffade jag Emelie i hundrastgården. Vi började umgås och det visade sig att hon också tänkt på samma sak. Några månader senare så höll vi på att renovera en lokal och i september 2012 öppnade vi Coffee & Friends.Är du själv en flitig bloggläsare? Har du några favoriter? - Om jag ska vara helt ärlig så är jag ingen flitig läsare. Däremot så har jag, efter att jag blev tillfrågad att börja blogga för mama, börjat läsa bloggarna här och jag gillar Kittys blogg väldigt mycket. Jag gillar hennes ärlighet! 

Finns det något som du absolut inte kommer att dela med dig av i bloggen?

 

- Jag tror faktiskt att jag kommer dela med mig av det mesta. Men kanske inte bilder från förlossningen, haha.

Ta mig till Carin da Silvas blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!