Foto: Hannah Hedin

Blivande tvillingmamman Marie Serneholt är mamas nya bloggare!

I juli var hon omslagsmama – nu blir Marie Serneholt, som när som helst blir mamma till tvillingpojkar(!), ny bloggare på mama.

Här läser du Marie Serneholts mamablogg!

Välkommen till mama Marie! Hur känns det att flytta hit?

– Men tusen tack! Det känns helt fantastiskt att få bli en del av mama! Jag är spänd, peppad och förväntansfull. Det är ju en otroligt spännande och omvälvande tid som väntar och det ska bli så roligt att få dela den med alla härliga mamaläsare.

Vad kan läsarna förvänta sig av din blogg?

– Sedan jag blev gravid och började dela med mig av graviditeten på sociala medier har jag fått så mycket positiv feedback. Och alla läsare har varit så himla stöttande och kommit med braiga råd och tips när jag behövt det. Den relationen med läsarna vill jag bygga ännu mer på. Så givetvis kommer det bli en hel del om min nya roll som mamma, men jag vill samtidigt att bloggen ska handla om allt annat jag tycker är skoj i livet som mat, mode, resor, inredning och mitt jobb.

Det är inte långt kvar tills du blir tvillingmamma! Har ni bestämt namnen (och vill avslöja dem)?

– Ja nu är det riktigt, riktigt nära… Om jag säger så här, vi har kommit fram till ett gäng namn som vi gillar, men vi kommer inte bestämma oss förrän de är här. Dels vill vi se om namnen passar dem, men också vem ska få vilket namn?! Haha!

Missa inte: Omslagsintervjun med Marie Serneholt

Hur har sista tiden som gravid varit? 

– Jag har haft ynnesten att må väldigt bra under min graviditet. Ja, eller från vecka 13 om man ska vara ärlig. Nu börjar det bli rätt tungt både i magen och för ryggen. Fötterna och benen har tagit en smickrande Buddhaliknande form och jag känner mig redo att träffa de små rackarna som lever om i magen.

Snart är tvillinganra här! Foto: Hannah Hedin

Hur planerar du att föda?

– Jag kommer lyssna totalt på vad läkarna säger för att allt ska gå så säkert och bra som det bara kan.

Kommer du att instagramma från förlossningen? 

– Haha, det får vi se! Fokuset kommer ligga på förlossningen och att få ut våra små killar.

Vad ser du mest fram emot med mammaledigheten

– Att få lära känna våra barn. Vilka är de liksom?! Allt känns just nu overkligt och det känns helt galet att tänka att det som rör sig inne i mig är våra barn. Jag förstår att det säkerligen kommer bli tufft och kämpigt första tiden, men vi längtar så efter dem nu!

Här läser du Marie Serneholts mamablogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer