Bea Åkerlund om sina kända klienter

Bea Åkerlund, stjärnstylist och gift med regissören Jonas Åkerlund, har stylat flera av de allra största stjärnorna. Här berättar hon hur det var att styla några av dem.

Rihanna

"Den här plåtningen var mitt första jobb med Rihanna, jag chansade på att shortsen skulle passa och vara bra. Inspirationen var en idé om att hon och Kid Rock hade en bebis tillsammans. Så här blev det!"

Foto: All Over Press

Britney Spears

"Både utmanande och spännande på samma gång. Det här var den mest anticiperade video jag någonsin har jobbat på. Här har Britney en topp som är gjord med tusentals Swarovskikristaller och diamanter värda lika mycket som ett hus."

 

Lady Gaga

"Hon är en superkreativ människa som vet vad hon vill och lever för fashion. Den här looken var något jag skapade i sista minuten på plats, tio minuter innan vi plåtade. Spontan känsla med inslag av Thierry Mugler."

Madonna

"Artisten som får mig att jobba som allra bäst! Det här skivomslaget var inspirerat av boxning, jag tolkade det på ett eget sätt med en mode-twist."

Foto: Nickelodeon/INFphoto.com/Bulls

Fergie

"Vi har ett långt förhållande och jag stylar det mesta för henne. Den här klänningen är gjord av legobitar."

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!