Just nu laddar vi för Årets mama-galan, som i år äger rum för elfte gången! Varje år korar mamas redaktion ett antal mamas och en papa vid en glamourös gala med massor av kändisar på plats. De olika vinstkategorierna är bland annat Årets hjältemama, Årets artistmama och Årets powermama. Årets gala hålls den 17 november på Nalen i Stockholm. Här är några av de senaste årens vinnare – vem vinner i år?

2010 utsåg vi ingen Årets mama, men Katrin Zytomierska prydde omslaget och blev Årets provokatörmama vid en glittrig utdelning på Chinateatern. Konferencier: Annika Lantz.

 

Inte heller 2011 fick någon titeln Årets mama, men Årets raketmama Anitha Schulman fick äran att vara på omslaget på tidningen. Karin Adelsköld höll i mikrofonen på festen på Berns.

 

2012 flyttade Årets mama till Teater Brunnsgatan 4, och jublet visste inga gränser när Carola utsågs till Årets mama. mamas chefredaktör Rebecka Edgren Aldén skötte intervjuandet.

I  fjol var galan gulligare än någonsin – platsen var Guldfoajén på Kungliga Operan, och Årets mama var Charlotte Perrelli.

TÄVLA: Vem är årets kompis-mama? Tävla och vinn en spadag för två!