Årets mama 2013 - här är alla vinnarna!

Årets mama 2013 är avgjord! Här är de mamas (och en papa) som det snackades mest om under 2013.

Årets mama: Charlotte Perrelli

Motivering: Hon är en av våra största och klarast lysande stjärnmammor. Som vanligt med tusen bollar i luften; ny parfym, julskiva, turné, bokprojekt... Och på detta ny bebis. Charlotte, trebarnsmamma och hetare än någonsin!

Årets kulturmama: Martina Montelius

Motivering: Med brinnande briljant intellekt och alltid toppton i debatten går hon nu från kredd till bredd, en rak linje mellan Teater Brunnsgatan fyra till tv:s ”På spåret”, och nämnde vi att hon skrivit en hyllad debutroman – också?
 Du är mäktig, Martina!

Årets karriärmama: Lili Assefa

Motivering: Det är inte i strålkastarljuset som du hittar den klarast lysande stjärnan: kvinnan bakom Sveriges största kändisar, vars karriär verkligen tagit fart sedan hon blev mamma för två år sedan. Vi bugar för dig, oh, pr-drottning Lili!

Årets sportmama: Josefine Öqvist

Motivering: I somras visade hon att det går utmärkt att vara nybliven mamma och samtidigt säkra ett EM-brons i fotboll. Sedan blev hon proffs i Frankrike. Tänk om alla kunde skruva den som du, Josefine!

Årets provokatörmama: Gunilla Persson

Motivering: Pernilla Wahlgren vill låsa in denna blondin, Britt Ekland kallar henne för fejk. Faktum är att förmodligen ingen mamma tidigare – varken i Hollywood eller hemma – väckt så mycket känslor: varför provocerar du så, Gunilla?

Årets hjältemamor: Barnmorskorna

Motivering: Å, å, å tjejer... Ni har världens viktigaste yrke.  TACK barnmorskorna för att ni ledde Barnmorskeupproret. Nu fortsätter vi  kampen!

Årets barnklädesdesigner: I Dig Denim

Motivering: När det varken fanns coola eller sköna jeans åt barnen unisexdesignade Hanna Clavegård dem själv. Efter bara fyra år säljs I dig denim i 15 olika länder. Vi diggar dig till tusen, Hanna!

Årets papa: Nisse Edwall

Motivering: Varsågod: vi ger dig själva sinnebilden av den välklädde moderna farsan. 2013 syntes och hördes han precis överallt, som i radions P3 och inte minst förstås i ”Pappapodden”. Vi vill hångla med dig, Nisse!

MISSA INTE:

Se Gunilla Perssons videohälsning från Los Angeles!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!