Vinnare i Årets mama 2009
Vinnare i Årets mama 2009

Årets mama 2009 – här är alla vinnarna!

Här får du möta dem som inspirerat oss allra mest under året – sju störtsköna mamas och en riktig drömpapa. Vinnarna är....

Årets mama – Sanna Lundell

Årets mama står inte längre i skuggan av sin kända pappa och sina kända män. Hon har blivit årets raketbloggerska med ett kommentarsfält som ständigt kokar över. Dessutom har hon hunnit fixa tre fina barn vid 30. Du är en självklar vinnare – kloka, kaxiga Sanna!

Årets papa – Paolo Roberto

Han har gått från Värsting till värsta pappan. Han är störtskönt familjekär, får upp soffliggarna på träningsgolvet, lär oss laga italienskt och knockar oss med sin energi. Det här priset är du verkligen värd, Paolo!

Årets bäst klädda mamma – Jenny Wilson

Hon är lika originell musikaliskt som i sin klädstil. En basker i guldlurex är så långt ifrån "Idol"-deltagarnas silvertights man kan komma. Här snackar vi en ny Greta Garbo. Stort tack för inspirationen ... tvåbarnsmamman Jenny!

Årets mama-hjälte – Sofie Karlsson

Den starkaste stjärnan, lilla Victor, blev bara 1,5 år gammal. Hans mamma gav genom sin blogg oss andra hopp när det värsta i livet händer. Nu väntar hon Victors lillasyster – om hon kan gå vidare så kan vi alla det. Du är en sann förebild, Sofie!

Årets mama-inspiratör – Jessica Andersson

När hon i en förkrssande ärlig bok berättade om sin tuffa uppväxt i olika fosterhem hjälpte hon både sig själv och andra att sluta skämmas för sin smärta. Stort grattis, modiga mamma Jessica!

Årets mammabloggare – Sonja Abrahamsson

Med total oemotståndlig charm och humor fångar hon oss från första raden i sin blogg. Med ett levande och personligt språk levererar hon nedslag i vardagen tillsammans med barnen Böna och Svampen. Vardagsrealism goes sit com och vi älskar det! Grattis… Sonja Abrahamsson med bloggen burriburr.

Årets power-mama – Isabellah Andersson

Hon är Sveriges snabbaste kvinna – och hon blev ännu snabbare sedan hon fått barn. Den här Stockholm marathon-vinnaren visar att ingen kan slå en mamma i toppform. Heja dig Isabellah!

(Isabellah kunde inte närvara på Årets mama då hon befinner sig på träningsläger.)

Årets barnklädesdesigner – Cassandra Rhodin för Mini Rodini

Mamman bakom de här vinnaren har gjort sin starkaste kollektion hittills. Vi gillar de små tightsen och farfarströjorna, vi älskar barnpälsen och den lilla skogshuggarjackan. Hurra för dig Cassandra Rhodin och Mini Rodini!

Fler som bloggar om Årets mama

Alexandra Pascalidou: mama-galan 2009

Hannah Graaf: Sovande mannekäng

Cecilia Blankens: Slappa och gala

Sonja Abrahamsson: Årets mama-bloggare 2009

Sanna Lundell: Årets mama – me, myself and I

Pernilla Wahlgren: mamagalan på Berns!

Life of a fitness-star: Eftermiddagen i bilder

Shatilla Holm: mamagala på Berns

Anne Haavisto: mamagalan

Familjen 2.0: så var årets mama korad

mamas redaktionsblogg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!