12 kändismammor som delar födelsedag (som Basilika och nya prinsen)

mamabloggaren Vanja Wikströms dotter Tintin delar födelsedag med den nykläckta brittiska prinsen. Därför listar mama kändismammor som delar födelsedag med varandra.

Idag, den 23 april 2018, var det två små kändisbebisar som såg dagens ljus – mamabloggaren Vanja Wikströms dotter Tintin (som gått under arbetsnamnet Basilika) och prins Williams och Kate Middletons nya lilla prins.

mamas bloggare Vanja Wikström fick en dotter som ska heta Tintin.

Med anledning av detta kikar vi på vilka kändismammor som, likt dessa barn, delar födelsedag. Det är svenska influencers blandat med politiker och Hollywoodstjärnor.

Kate Middleton och prins William när prins George var nyfödd. Nu har de fått en till prins.

Läs också: Varför kräks Kate Middleton?

12 kända mammor som delar födelsedag

mamas bloggare Elaine Eksvärd, mamma till Matheo, snart 6, Evelyn, snart 3 och Pascal, 9 månader, delar födelsedag med Hollywoodskådisen Sandra Bullock, mamma till Louis, 8, och Laila, 6.

Både sportjournalisten Anna Brolin, mamma till Elton, 3, och Lio, 4 månader, och svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, mamma till Sebastian, 5, är födda den 12 maj.

Superentreprenören Isabella Löwengrip, mamma till Gillis, 4,5, och Sally, 3, delar födelsedag med självaste Kim Kardashian, mamma till North, 4,5, Saint, 2 och nyfödda Chicago – nämligen den 21 oktober.

Modellen Elena Belle, som medverkat i "Svenska Hollywoodfruar" och är mamma till Luna, sju månader, delar födelsedag den 26 mars med skådespelaren Keira Knightley som blev mamma till en flicka 2015.

Före detta alpina skidåkaren Anja Pärson, mamma till Elvis, 6, och Maximilian, 3, samt bonusmamma till Emmi, 11, fyller år den 25 april, precis som "Bron"-skådisen Sofia Helin, mamma till Ossian, 14, och Nike, 8.

Såväl KD-ledaren Ebba Busch Thor, mamma till Birger, snart 3, och Elise, 1, som artisten Kelly Rowland, mamma till Titan Jewell, 3,5, fyller år den 11 februari.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Missa inga mama-intervjuer – signa upp dig på vårt nyhetsbrev här!