Foto: Liderina

Sriwanna börjar blogga på mama: "Det kommer att vara raka puckar"

Äntligen kan vi berätta att livsstilsbloggaren och Helsingborgs-tjejen Sriwanna Salomonsson, 32, börjar som bloggare hos oss på mama.

Välkommen till mama Sriwanna! Hur känns det? 

– Jag får fortfarande nypa mig själv i skinnet. Det är en av mina stora drömmar som går i uppfyllelse och jag är så himla superduperbaota glad över att blogga på mama!

För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

– Jag bor i fantastiskt fina Helsingborg med mina två barn, Viggo, 8, och Ines, 4, som jag har gemensam vårdnad om med deras pappa Poppe. Jag har fått äran att fylla 32 år och njuter av livet efter 30 – det är en magisk ålder. Jag jobbar som influencer, egenföretagare inom foto samt som företagssäljare inom klädbranschen.

Familjebild med barnen Viggo och Ines samt deras pappa Poppe.

Vad kan läsarna förvänta sig av din blogg?

– De kommer att kunna läsa mycket om min vardag, kidsen och livspusslet med varannan vecka – något som är väldigt nytt och lite skrämmande för båda parter. Rutiner ska sättas, det kommer att vara en bergochdalbana och blir något läsarna kommer få ta del av mycket. Här kommer det att vara raka puckar. Det blir även mode- och inredningstips, smarriga recept, resor som jag gör och mycket mer – en härlig livsstilsblogg extra allt!

Vad kommer du inte att skriva om?

– Jag önskade att jag var mer insatt, men politik är bannemej inte min starka sida.

Vilka bloggar läser du själv? 

– Bloggläsandet hamnar ofta lite extra hos Ditte Svanfeldt, mamas Vanja Wikström, Hanna MW, Alexia Kafkaletos och Joanna Fingal.

Följ med i Sriwannas vardag som influencer, fotograf och varannan vecka-mamma.

Vad är det bästa med att vara mamma? 

– Att jag får ge så mycket kärlek varje dag till mina barn och samtidigt få tillbaka lika mycket, om inte mer. Att få känna glädjen från dem och höra alla härliga fraser som till exempel "mamma, du är fin!" eller "mamma, jag älskar dig"! Samt att få återupptäcka saker på nytt genom deras ögon och känna stolthet.

Vad gör du och barnen en ledig dag?

– Vi älskar att köra långfrukostar och lagar gärna pannkakor eller bakar scones tillsammans. Beroende på väder myser vi antingen framför en film, spelar spel eller sticker ut i naturen då vi bor mitt i stan – bästa avkopplingen för både stora och små själar.

Börja följa Sriwannas blogg på en gång!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer