Småbarnsmamman gör parodi om sina dagdrömmar – vi gråter av igenkänning!

Amerikanska mamman Danielle vet hur man överlever småbarnsåren. Genom att dagdrömma! Tillsammans med sin man har hon gjort en parodi på Taylor Swifts låt ”Wildest dreams”.

Vad får mammor att överleva outsinliga tvätthögar, barn som skriker tills man får tinnitus, eller åtminstone oroar sig väldigt mycket för tinnitus? Att dagdrömma om ett helt annat liv förstås!

I alla fall enligt amerikanska mamman Danielle Murray. Tillsammans med sin man Jon har hon gjort en parodi på Taylor Swifts låt ”Wildest dreams”, och den handlar om de små men ibland helt orealistiska saker mammor skulle vilja kunna göra. Men som faktiskt inte inträffar. Som att ha på sig ett rött läppstift och hänga på stan med kompisar, duscha varje dag! Sova i mer än ett par timmar åt gången? Eller – hör på den här – KISSA HELT SJÄLV INNE PÅ TOALETTEN! Galet, eller hur?

Här är den roliga videon med sååååå mycket igenkänning.

Musikvideon är full av Danielles önskedrömmar. Redan i inledningen gråter man nästan av igenkänning:

På Youtube har paret skrivit: ”Undrar du ibland hur mammor gör för att stå ut en hel dag? Det här är en parodi på Taylor Swifts ”Wildest dreams”, som visar oss några av de saker unga mammor dagdrömmer om medan de är hemma och tar hand om barn, städar bort högar som aldrig någonsin försvinner, går på toaletten och duschar med några pyttesmå personer i publiken och vaknar innan solen har gått upp. Vi vet att det är värt de långa dagarna, och en dag – när barnen har flyttat ut – kan vi göra alla de där sakerna vi saknar att göra. Så sluta inte att drömma, mammor! Jag sa sätt er, vi är redan sena, kan ni lugna ner er. Och min man kan inte hjälpa mig nu, den här dagen kommer inte att vara för evigt, men de här ungarna gör mig så utmattad. En kopp faller, jag försöker att inte skrika. De är så jobbiga men jag älskar dem så.”

Danielle, med tvättkorgen som aldrig någonsin blir tom.

Det låter sjukt, men tänk att få välja själv vilket program man vill se på?

Minns ni att sådant här brukade hända en gång i tiden?

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!