Foto: © Corbis. All Rights Reserved.

13 situationer som får dig att skrika inombords

Självklart älskar du dina barn över allt annat och det finns inget du inte skulle göra för deras skull. Men om vi ska vara ärliga så finns det ju en del scenarion du bra gärna skulle slippa vara med om. Här är 13 situtioner som man aldrig verkar vänja sig vid.

1. När det mysiga kvällsbadet avslutas med att du får plocka upp en mindre mysig bajskorv ur vattnet.

2. När du inser att det är ditt jobb att döda mördarspindeln i barnens rum.

3. När du möts av en lapp på förskolans entré om att just nu går både löss, vinterkräksjuka och springmask på avdelningarna. Två dagar innan ni ska åka på höstlovsresa.

 

4. När du tar bort stickor från barnens fingrar. Med nål.

5. När du får gå upp mitt i natten. För tredje gången. För att byta lakan efter en kräkfest.

 

6. När du tvingas fiska upp leksaker ur toaletten.

7. När du måste plåstra om en uppslagen haka, och du lider av en svår fobi för blod.

8. När din bebis får sina vaccinationer och du tycker att dess skrik låter precis som "mamma, varför låter du den elaka tanten göra så här mot mig"?

9. När din älskade lilla kille skickar en stråle rakt i ansiktet på dig.

10. När det känns som att ditt enda syfte i den här världen är att torka snor.

11. När din yngsta skriker som en vettvilling i din famn samtidigt som din äldsta högljutt kräver en förklaring på varför man inte får äta glass till middag - och din partner sticker in huvudet och undrar vart hens bilnycklar ligger. Oops, det där skriket slapp visst ut.

 

12. När nattningen tar tre timmar eftersom ditt barn plötsligt förvandlats till Alfons Åberg. "Jag ska bara kissa igen. Jag ska bara berätta vad som hände på dagis. Jag ska bara dricka lite. Jag ska bara gå på toa en gång till. Jag ska bara driva mamma till vansinne."

 

13. När du äntligen lyckats brotta ner alla ungarna i sina overaller och ni äntligen ska gå hemifrån - och en av dem säger "måste bajsa".

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!