Shoppa som en äkta Londonmamma
Shoppa som en äkta Londonmamma

Shoppa som en äkta Londonmamma

Av Viveca Gil

THE CROSS
Botanisera bland skira sängkläder, lyxiga märkeskläder för barn och dröm om att ha råd med väskorna, accessoarerna som kunderna slåss om att lägga vantarna på. Jade Jagger kanske rycker väskan du drömmer om.

Adress: 141 Portland Road, W11

COUVERTURE
Underbara vardagskkläder för barn, "dressed down chic", för åldrarna tre månader till åtta år. Fina kläder till mamma också, samt ett fingertoppskänsligt urval av inredningsprylar, lyxiga mohairplädar, sängkläder, keramik och Muranoglas.

Adress: 310 Kings Road SW3
Webb: couverture.co.uk

COCO RIBBON
En riktig skämma-bort-sig-butik för mamma. Här finns lyxigt mode, flärd, underkläder och fint förpackad hudvård för en växande mamma-mage. Skor från Vanessa bruno, kashmir från Manoush och mammavård från MmaMio i jättemysig butik. Även postorder.

Adress: 21 Kensington Park Road W11
Webb: cocoribbon.com

CALMIA WELLBEING SHOP AT SELFRIDGES
På varuhuset Selfridges kan du mitt i cityhetsen oväntat finna lugnet. Oasen Calmia (som även finns på Marylebone High Street) är ett day-spa som erbjuder alla sorters behandlingar. Om du inte hinner stanna för en spaupplevelse är den vackra avdelningen som inretts i behagliga färger med näckrosor och vatten värd ett besök.. Här kan du shoppa doftljus, litteratur, mjukiskläder, massageoljor och allt som får dig att må bra dessutom i helt underbara förpackningar.

Adress: Selfridges, 400 Oxford street, W1A
Webb: calmia.com

THE WEST VILLAGE
Stans snyggaste omlottklänningar i härliga retromönster och fin kvalitet. För mammor både med och utan mage. Matchande och helt oemotståndliga barnkläder!

Adress: 35 Kensington Park Road, W11
Webb: thewestvillage.co.uk

MAMAS AND PAPAS
Här finns precis allt för den som går i väntans tider. Barnvagnar, bebisprylar, bilstolar, möbler, allt du behöver för badstunden, leksaker och mycket annat. Barnvagnarna är framtagna för att du på det mest modemedvetna och säkra sättet ska kunna transportera ditt barn. Snygga nog att väcka habegär även hos den som inte (längre) har små barn. Kolla in Ziko Frankie Pushhchair...

Adress: 256 Regent Street, W1
Webb: mamasandpapas.com

DAISY & TOM
Allt för barn. Stor fin butik i Chelsea med karusell och dockteater. Här hittar du leksaker, allt för babyn, kläder, skor och framförallt böcker.

Adress: 181 Kings Road, SW3
Webb: daisyandtom.com

ART 4 FUN
Kul med barnen, måla på obehandlad keramik, glas, trä, papper eller gör mosaik. Välj ut vad du vill måla och frossa i penslar och färger. Drop in eller tidsbeställning.

Adress: 444 Chiswick High Road, W4
Webb: art4fun.com

Och glöm inte...
... de stora modekedjorna med egna välsorterade och prisvärda barn- och mammaavdelningar - Baby Gap, Baby Zara, FCUK Kids och Monsoon! De flesta finns belägna centralt på eller nära Oxford Street.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!