Artikeln innehåller köplänkar

Sexleksakerna som du kan glömma framme (och bortförklara för barnen!)

Sexleksaker behöver ju faktiskt inte se ut som just... sexleksaker. Här är 11 diskreta sexleksaker för maxad mama-njutning! (Bonus: lättare att bortförklara om barnen skulle råka hitta dem)

Glöm sunkiga sexleksaker i form av gigantiska penisstavar och hudfärgade dildos – hey, glöm till och med den numera kultförklarade "Sex and the city"-favoriten The Rabbit. Dagens sexleksaker är så diskreta att de lätt skulle kunna tas för en trendig inredningsdetalj hos vilken småbarnsfamilj som helst!

Lelo Ora 2 – pulserande oralsexsimulator

Den här prisbelönta godingen är svår att se sig mätt på. Lelo känns både härlig och lyxig och sägs överträffa vanligt oralsex. Läs mer och köp här. 

Crave Vesper – klitorisvibrator och halsband i ett

Kraftfull minivibrator i 24 karats guld som du diskret bär kring halsen. Varför inte? Läs mer och köp här. 

Läs också: Mer njutning för mama – 14 heta tips för sexig egentid

Lelo Isla – läcker (och tyst!) G-punktsstav

Nå klimax genom sensuell G-punktsmassage med denna snygging. Om den fungerar? Oh, ja! Läs mer och köp här. 

Womanizer – succévibratorn med tryckvågs-impulser

Kanske inte direkt en vibrator man lämnar framme med flit men om man ändå råkar göra det kan man ju försöka bortförklara det med att det är en ny och fancy febertermometer. För hur snygg är den inte? Dessutom utlovar Womanizer orgasm efter orgasm, efter orgasm... Läs mer och köp här.  

Rocks off bamboo – liten men intensiv vibrator

Hur läcker är inte denna lilla vibrator? Ett rent konstverk, passar lika bra som inredningsdetalj som i sängen. Läs mer och köp här. 

Lelo Neo 2 – diskret klitorisvibrator

En liten och kompakt vibrator som lätt smälter in i omgivningen. Perfekt att ta med in i badrummet som "tvål" till de mer intima delarna. Läs mer och köp här. 

The Fireman – klitorisvibrator

En ljudlös vibrator som fungerar som en traditionell klitorisvibrator, men som också går att hålla över hela området med toppen mot klitoris för en maximal upplevelse. Läs mer och köp här.  

Sexleksakerna som inte upptäcks i första taget

Lipstick vibe – vibrator i läppstiftsformat

En snygg och diskret vibrator som ser ut som vilket läppstift som helst. Perfekt att ha i handväskan för en snabbis, när det passar. Läs mer och köp här.  

I-scream – glassformad klitorisvibrator

En ”glass” som räcker länge! Kanske ändå bra att hålla den gömd för barnen? Läs mer och köp här.

Läs också: 8 sexiga tips i småbarnskaoset + mammornas egna stories

Vibrerande badsvamp och badanka

Ett besök i duschen blir dagens höjdpunkt med en diskret och skön duschsvamp till hands. Läs mer och köp här. 

Är du en av få som har möjligheten att njuta av ett skönt bad i ensamhet rekommenderar vi istället badankan – I rub my duckie. Läs mer och köp här.

The cone – hands-free vibrator 

En liten och smidig vibrator som du använder genom att sitta, stå eller ligga mot den. Finns i svart och rosa. Läs mer och köp här. 

Funky Banana – klitorisvibrator

En härlig klitorisvibrator som ser ut som en glad banan. Låt inte den roliga formen lura dig, det här är ett riktigt litet kraftpaket. Läs mer och köp här.

Läs också: Sexleksakerna som du kan göra själv!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!