Schulman/Gynning - avsnitt 5

Mjölkstinna bröst, ett underliv man inte längre känner igen och sen förlossningen! I femte och sista avsnittet av mamas egen podcast med Anitha Schulman och Carolina Gynning diskuteras graviditeter och förlossningar in i minsta detalj.

 

 

 

Missat tidigare avsnitt?

• Gränslöshet - vilka är fördelarna och vilka är nackdelarna? Anitha Schulman och Carolina Gynning beskriver båda sig själva som gränslösa.Lyssna här!

• Att vara lantis i storstan. Anitha Schulman är  uppvuxen i lilla Garphyttan utanför Örebro, Carolina Gynning i skånska  Falsterbo. Hur är det att komma från vischan och komma till Stockholm?Lyssna här!

• Hämnd - förgörande eller förlösande? Anitha Schulman och Carolina Gynning avslöjar sina smaskigaste hämndhistorier.Lyssna här!

• 70-talister vs. 90-talister. Hur skulle Anitha och Carolina varit om de föddes på 90-talister i ställt för på 70-talet? Och hur reagerar de när de får elaka kommentarer i sina bloggar?Lyssna här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!