Sanna Lundell rensar för livet
Sanna Lundell rensar för livet

Sanna Lundell rensar för livet

Köp- och säljsajten Loppi.se arrangerar för andra året i rad kampanjen Rensa för livet. Syftet är att samla in pengar till World Childhood Foundation - men också att få föräldrar att rensa bland sina egna prylar.

För andra året i rad samlar köp-och säljsajten Loppi.se in pengar till World Childhood Foundation. En mängd svenska kändisföräldrar har rensat bland sina barns prylar och säljer dem på Loppi.se för att hjälpa till att samla in pengar.

Några av kändisarna som medverkar i kampanjen är Sanna Lundell, Hannah Graaf, Pernilla Wahlgren Laila Bagge Wahlgren, Alexandra Pascalidou och Carina Berg.

- Med Rensa för Livet-kampanjen hoppas vi inspirera flera att rensa bland prylar man inte använder, göra en insats för miljön och inte minst stödja World Childhood Foundation som arbetar för barns rätt att vara barn, säger Katarina Bergegård, vd på Loppi.se.

Sanna Lundell skänker ett laxrosa badbalja som hennes barn badat i, och faktiskt hon själv också när familjens badrum renoverades. Dessutom säljer hon en glammigt guldfärgad åkpåse och ett par Timberlandskor.

Martin Stenmarck bidrog med en signerad rutschkana, en lära-gå-vagn, en sparkcykel, ett par skor och en lampa tillverkad av killarna i tv-programmet Room Servcice.
- Jag skänker bland annat vår rutschkana som barnen vuxit ifrån. Den har hängt med i några år, men funkar fint. Vi är väl inte jättebra på att rensa bland barnens prylar, men den här kampanjen känns verkligen bra och nu fick vi en spark i baken att titta igenom vilka prylar vi faktiskt inte använder längre och där vi med glädje bidrar till World Childhood Foundation, säger Martin.

Här hittar du alla annonserna samt filmer där kändisarna berättar om vad de säljer för barnprylar!
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!