Sanna Lundell mammas bloggare nu i tv rutan
Sanna Lundell mammas bloggare nu i tv rutan

Sanna Lundell hjälper oss med våra relationer

mamas bloggare, Sanna Lundell medverkar som panelmedlem i TV4:s satsning om relationer. "Jätteroligt att få vara med", säger Sanna Lundell till mama.  

Söndagen den 18 april var det premiär för relationspanelen i Nyhetsmorgon på TV4. Tillsammans med Sanna medverkar Carlos Rojas och Martin Melin.

Hur går relationspanelen till?
– Tittarna ringer eller mailar in sina frågor om familjeliv, barn och relationer. Därefter besvarar vi frågorna efter egna erfarenheter, säger Sanna Lundell.

Hur många avsnitt kommer att sändas?
– Programmet kommer att sändas varannan söndag under perioden maj till juni.

Varför tror du att just du fick frågan?
– Jag tror att många gillar min blogg och mitt sätt att skriva.  Jag har en kontroversiell inställning som folk i allmänhet är intresserad av.

Att  programmet har fått stort genomslag kan man se på tittarsiffrorna, redan under programmets första timme hade antalet tittare fyrdubblats.

Varför valde ni Sanna Lundell att medverka i relationspanelen?
– Sanna Lundell har en intressant syn på föräldraskapet kontra arbetslivet som framgår i hennes blogg och i artiklar hon skriver. Sanna som lever i särboskap är intressant då det inte är helt vanligt när man har barn tillsammans. Hon är slagkraftig, öppenhjärtlig och känns ärlig. Jag tror människor kan känna igen sig i hennes upplevelser och kan få ett stort förtroende för henne när hon i tv delar med sig av sina bästa råd om olika typer av relationsproblem, säger Åse Åsenlund redaktör, Nyhetsmorgon TV4.
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!