Säg hej till Therese McDonald som bloggar hos oss!

Therese McDonald, sambo med Hanna och mamma till Daisy, lever svenneliv i fisförnäma villaområdet i Trollhättan. Therese som har skotskt vinnartemprament älskar att skriva, och de ska vi bli varse i hennes blogg. Håll i hatten, bloggen har startat!

THERESE McDONALD

Namn: Therese Mc DonaldÅlder: 34 år


Familj: Hanna 31 år samt Daisy, 4 år


Bor: Trollhättan på västkusten


Gör: Jobbar på Canon, skriver krönikor samt bloggar på Mama

Hej Therese vad kul att du vill blogga hos oss på mama! Vad kommer vi få läsa i din blogg?


– Relationsdisskusioner, föräldrafrågor, saker som intresserar mig och saker som irriterar mig. Positivt tänkande och hur man ger energi istället för att stjäla. Vardagen och dess många bestyr samt


mycket mycket annat!

Vad läser du själv för bloggar?


– Jag läser Pernilla Whalgren, Malin Wollin, Linda Skugge, En pappas dagbok osv.. Feel good bloggar med familjärt innehåll! Väldigt ointresserad av typ Gynning, BlondinBella osv..

Vad är det bästa med att vara mamma?


– Att se någon växa från ax till limpa. Ansvaret och den vilkorslösa kärleken man känner till sitt barn. Att se på sin dotter och att se sig själv. Tvingas konfontera både bra och mindre bra sidor med sitt inre så man inte för detta vidare. Att det finns viktigare saker än mig, jaget och egoismen. Kramarna och de spontana kommentarerna som kommer direkt från hjärtat utan vixencensur och eftertankar.

På vilket sätt är ni jämlika i ert förhållande?


– Är vi jämlika? Njae, vi drar nog mycket olika lass på grund av arbetsbelastning och dagsform. Jag är den sanna visionären som inte ser om så taket rasar in, Hanna är den med ordning och reda samt en penalistisk struktur. Vi kompleterar nog varandra riktigt bra samt att jag är en smula bortskämd som kommer undan med ett kollrigt leende. Men i det stora hela så är det nog naturligt uppdelat efter intresse och vardagsschema..

Vilket är ditt mest utmärkande drag?


– Jag är alltid glad, ger energi och lever som jag lär..  (oftast)

Vilket är ditt motto?– "Det finns bara möjligheter"

Vilken är din största bedrift?


– Att jag alltid förverkligat det jag vill och de mål som jag hittills satt upp, samt att jag fixade och vågade föda barn. Huua!

Vad är lycka för dig?


– Att ge energi till de som behöver det. Att alltid se möjligheter i stället för svårigheter.

Var hämtar du inspiration?– Min familj, härliga böcker, jobbet, föreläsningar och alla goa människor som har så mycket klokt att dela med sig av om man bara lyssnar. Sen är ju min mamma helt tokigt härlig med så mycket vishet i bagaget.

Vad klarar du dig inte utan?– Min dotter, min stora kärlek, positiva tankar och närhet!!

Favoritmat?


– Hemmagjord kebabsallad med ett kallt glas öl... Mmmm

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer