Rundgång mellan tidningarna

Hej!

När Mama tidningen gjorde sin entré i tidningsvärlden fick jag mitt första och enda barn. Jag älskade tidningen. Den gav mej allt som en förstagångsmamma kan behöva…

När sedan Family Living kom till världen tyckte jag att det kunde vara kul att även prenumerera på den. Nu var vi ju en familj så det kunde ju passa alldeles utmärkt.  Men neej!! Vad hände?! Det tog inte alls lång tid innan samma personer hela tiden dök upp. Charlotte Perelli och Pernilla Wahlgren om vart annat. Dessutom hade dessa två även tidigare figurerat i Mama. Till slut kunde man nästan tro att det var detta par som ägde delar av tidningen. Det tog priset när man i en av Family tidningarna kunde se Pernilla Wahlgren på ettan, läsa artikel om henne och dessutom i en reklam tävla om att vinna hennes ”nya hårfärg”. Då slutade jag prenumerera!!

Av en av era prenumerations värvare som en kväll ringde mej fick jag veta att många hade just reagerat på att dessa två kvinnor så ofta fanns med i era tidningar. Men ingenting har tydligen förändrats… Jag har nu åter tagit upp prenumerationen på Mama eftersom jag tycker det är en bratidning. Men vad händer då!! Jo vem finns på ettan – Pernilla Wahlgren. Vad finns direkt på första uppslaget – reklam för Garnier och Pernilla Wahlgren och så naturligtvis 10 sidor om Pernilla Wahlgrens nya bebis. Otroligt! När är nästa artikeln om Charlotte Perelli inplanerad?

Jag brukar aldrig klaga men den här gången kunde jag inte knipa igen.

Hälsningar
Anne-Lie Simonsson