Rica Talk Hotel bygger Alfonssvit
Rica Talk Hotel bygger Alfonssvit

Rica Talk Hotel bygger Alfonssvit

Den 26 juni har Sveriges nya barnhotell, Rica Talk Hotel, i Stockholm premiär. Hotellet kommer kunna erbjuda en helt ny upplevelse för barnfamiljer och barn.

Tänk vad ett spahotell är för vuxna, precis den känslan ska barnen få uppleva: En skön miljö späckad med en massa härliga aktiviteter!

En av hotellets sviter byggs om till ett vardagsrum som hemma hos Alfons Åberg. Vi hittar Alfons lilla sängsoffa och en färgglad kulissvägg med Alfons och hans kompisar. Det kommer finnas gott om sängplatser så att även den lite större familjen får plats.

Barnkanalen erbjuds på alla rum, och skulle någon bli shoppingsugen finns en liten barnshop i anslutning till receptionen där man kommer hitta ett urval av saker med Alfonstema och lite annat smått och gott!

”Brullen”, som är barnens alldeles egna frukostbuffé, är precis som barnmeny i restaurangen framtagen av Kocklandslaget.

Läs mer på rica.se/alfons.
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!