Foto: Edward Beskow

Missa inte "mama bootcamp med Runday"!

Nu är det äntligen dags för mama bootcamp med Runday! Under sex veckor kommer du tillsammans med Runday och mama få hjälp med att komma igång med träningen efter din graviditet. Alla deltagare får dessutom chansen att tävla om två Bugaboo Runner.

Anmäl dig till mama bootcamp med Runday! Vi utgår från Hornsbergs strand i Stockholm och träffas varje tisdag och torsdag förmiddag på höstens roligaste bootcamp. Självklart tar du med dig din bebis till träningen! Du kommer att få hjälp att bygga upp kroppen så att du på ett säkert sätt kan börja träna och springa igen, med våra mammaexperter från Runday på plats under alla passen. Du behöver inte vara intresserad av just löpning eller ha en joggingvagn – våra Runday-coacher anpassar träningen utifrån dig. På höstens roligaste bootcamp kommer du i form och träffar andra mamas på samma gång!

När: Start 30 augusti, slutdatum 6 oktober. Vi ses tisdagar och torsdagar 9.30–10.20.

Var: Hornsbergs strand, Stockholm.

Pris: 2 500 kr.

Utöver passen kommer du ha tillgång till mama & Runday bootcamps egen Facebook-grupp där du får pepp, förslag på hemmaträning, och möjlighet att ställa frågor till våra coacher kring mammaträning.

Alla som anmäler sig får dessutom chansen att tävla om en Bugaboo Runner till ett värde av 7 199 kr, där två deltagare vinner en komplett joggingvagn. Länk till anmälan hittar du längst ner på sidan!

Foto: Edward Beskow

Varför mama & Runday bootcamp?

Rätt sorts träning efter graviditeten är inte bara ett roligt sätt att komma igång, utan också viktig för att orka med den fysiska påfrestning det innebär att vara nybliven mamma.

Våra Runday-coacher anpassar träningen utifrån dig – så du kan hänga på oavsett vilken nivå du legat på i din träning innan!

Pep-talk inför mama & Runday bootcamp!

Är du nyfiken på mama & Runday bootcamp är eller vill lära dig mer om att träna efter graviditeten? Missa inte vår spännande informationsträff med Runday-coacherna! Det kommer även finnas möjlighet att anmäla dig direkt på plats till vår bootcamp.

Vad? ”Kom igång med träningen efter din graviditet”

Var? Urban Deli, Sveavägen 44, Stockholm.

När? 17 augusti kl. 10.00

Har du inte möjlighet att ta dig till bootcamp-träffarna? Ingen fara – det finns även möjlighet att vara med på mama Bootcamp online där du får träningspass från våra Runday-coacher skickade till dig. På mama & Runday bootcamp online får du också tillgång till vår Facebook-grupp där vi peppar varandra under veckorna. Pris för online – alla tillfällen: 800 kr.

Anmäl dig här!


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer