Profylax Online – En kurs på dina villkor

Nu kan du ta profylax-kursen på nätet! Dessutom får du som mama-läsare 100 kr i rabatt!

Profylax Online har utvecklats i samarbete med barnmorskor och läkare och bygger på ett års inspelat videomaterial. Förutom en mängd filmer med praktiska övningar och expertråd, får du även tillgång till autentiska förlossningsbilder och kunskapstester.

Det finns många fördelar med Babygruppens webbkurs:


– Tillgängligheten


– Du genomför kursen när det passar och bestämmer tempot själv.

Obegränsad tillgång


Du får obegränsad tillgång till alla filmer, vilket innebär att du kan spela tillbaka och repetera en övning hur många gånger du vill, innan du fortsätter med nästa.

Priset


Alla ska ha råd att förbereda sig inför förlossningen. Därför betalar du bara från 295 kronor.

Sagt om Profylax OnlineVi tyckte att det fanns ett flertal fördelar med en interaktiv profylaxkurs. Då det under graviditeten är mycket annat som ska hinnas med så är det skönt att kunna ta kursen då man faktiskt har tid. Att komma hem från jobbet och äta i lugn och ro innan man startar med kursen istället för att ha en tid att passa på en kurslokal var för oss den största fördelen. Att kursen dessutom är indelad i korta sektioner gör att det på ett enkelt sätt går att anpassa den efter när man har tid.

Att kunna gå tillbaka och repetera övningar eller gå igenom den information som var mer intressant var också något som vi tyckte var bra. Till skillnad från att gå på en kurs med andra par så kan man själv bestämma vilka delar som man vill gå igenom extra noga.Kerstin Andersson och David Lundberg

Läs mer om kursen

Profylax Online - Nu får alla läsare på mama 100 kr rabatt

Nu får du 100 kr rabatt på Babygruppens webbkurs Profylax Online som förbereder dig och din partner inför förlossningen. Under minst 10 dagar ger vi dig obegränsad tillgång till filmer med andnings- och avslappningsövningar, rollspel, massageövningar, mental träning inför förlossningen samt expertråd från Dr Åsa och chefbarnmorskan Nicole Silverstolpe.

Hur får jag 100 kr rabatt?


Klicka på ”Beställ här”. Fyll sedan i bonuskoden ”mama” för att erhålla 100 kr rabatt på kursen. 

Beställ här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!