Shoppa barnkläder i Västerås!
Shoppa barnkläder i Västerås!

Personlig barnklädesbutik i Västerås!

På Smedjegatan 6 i Västerås hittar man numer ett riktigt barnmecca när det kommer till coola designade barnkläder. Butiken Slitage är inte bara en vanlig barnbutik, utan är tänkt som ett showroom.

Bakom Slitage ligger två Västerås-barnfamiljer, som nu har förverkligat en dröm om en egen rörelse.I början kommer öppettiderna vara begränsade till onsdag-fredag mellan 10 och 18, men även lördagsöppet under december. I Slitages koncept ingår dock att man kan ringa och boka en visning på önskad tid. Det kommer dessutom växa fram ett kundregister utifrån butikens Gästbok där det skall kännas förmånligt att finnas med. 

- Vi ska kommunicera ofta och mycket med nyheter och erbjudanden via e-post, hemsidan och även sms. Slitage kommer att bjuda in till speciella event med designers, reor, temakvällar etc.
Vi vill etablera en riktigt bra relation med kunden, säger Slitages grundare Jenny Norling och Caroline Olsson.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!