Foto: Privat

Penny Parnevik har blivit mamma!

Nya generationens Parnevik är äntligen här – även om han kommer heta Murray i efternamn! Grattis Penny Parnevik till sonen!

Realitystjärnan och influencern Penny Parnevik, 22, har blivit mamma! I torsdags kväll kom nyheten på Instagram  – från en stolt morfar Jesper.

”Penny var fantastisk och Douglas var superduktig att heja på. Allt gick bra och alla är friska, tack för all kärlek under dagen.”

Även resten av familjen har repostat Jespers bild, följt av egna stories, där kanske lillebror Phoenix Insta-story toppar aaaww-skalan. Kolla själv här.

Att Penny Parnevik skulle bli mamma vilken dag som helst har hon varit öppen med på Instagram och för några dagar sedan tvingades hon åka in akut till sjukhuset.

”Trodde att mitt vatten gick, så åkte in till sjukhuset. Sen senare samma dag hade jag kraftiga blödningar, så jag behövde åka in igen”, skrev Penny på stories och fortsatte:

”Så jag blir allt mer nervös för att faktiskt gå igenom en förlossning.”

Men det tycks ha gått bra till sist och Penny fick välkomna en liten pojke vid namn Atticus.

Grattis och bra jobbat Penny!

I februari i år avslöjade Penny att hon var gravid och när vi fick en pratstund med henne strax efteråt berättade hon bland annat om vad hon aldrig ska göra som mamma och vad som varit hennes största craving. Läs hela intervjun här!

Missa inga mama-nyheter – gå in på mama.nu varje dag!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!