Påskgodis: Stekta godisägg

Stekta små godisägg till påsk. Ja, varför inte?

Stekta små godisägg till påsk. Ja, varför inte?

Roligaste påskgodiset i år - stekta små godisägg!

Ämnen i artikel:

DU BEHÖVER:4 dl florsocker1 äggvita2 kryddmått ättiksprit3 droppar pepparmintsolja30 gula nonstop-godisar till dekorationGÖR SÅ HÄR:1. Sikta florsockret genom en sil. Vispa äggvitan tills den är vit och fast. Rör ned florsockret med en slickepott till en blank massa.2. Droppa i ättiksprit och pepparmintsolja. Fortsätt att vispa tills det har blivit en slät massa. 3. Använd en färdig spritspåse eller gör en smal strut av bakplåtspapper. Fyll till en tredjedel med kristyr. Spritsa ut små rundlar av kristyr och lägg en gul karamell i mitten. Låt stelna.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande