Pappan skulle klä på sonen – hans miss får internet att gapskratta :)

Det är inte helt lätt att klä på små barn, det fick den här pappan erfara när han skulle ta på sin 10-veckor gamla bebis Lenny en pyjamas :) Det här med vad som är upp och ner är inte alltid självklart...

Det är Lennys mamma Gemma Louise Davies som har lagt upp bilden på pappans underbara miss på Facebook. Så här skriver hon till bilden:

"Min man klädde vår tio veckor gamla bebis inför läggdags. När jag kom ner hittade jag honom klädd så här! Min man sa att han tyckte att Lennys body hade en fantastisk design eftersom den hade, som han uttryckte det både 'vantar för att hindra att han rev sig' och 'en smidig öppning för blöjbyten'. Förlåt, men jag kunde inte sluta skratta! Han var helt oförstående till att bodyn faktiskt var upp och ned och så allvarlig i sitt svar. Jag är så nöjd över att jag fick till den här bilden..."

I Gemma Louises inlägg har blivit en succé på Facebook. Flera andra föräldrar delat med sig av klädmissar som de eller deras partners har gjort i tråden under inlägget. Har något liknande hänt dig? Dela gärna med dig i kommentarerna här nedanför eller på mamas Facebook :)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer